Gastronomiss zumramomm benimki de kavrayamıyor mememin ucu da yok silikon uç kullanıyorum onunla bile canımı çok yakıyor. Umarım kestirdikten sonra emer
Nghn nkarac evet ben de şaşırdım, genel anestezi için bir de 6 saat aç tutmam gerekecek. Nasıl tutacağım ben küçücük bebeği?
zumramomm Gastronomiss Allah'tan emiyor kilo sorunu da yok ama sürekli bırakıp geri alıyor memeyi ağzından kayıyor sanki kesildi ama halen öyle ince kismini kesmişler kalın kısmı da çok kansr dediler anestezi ile büyüyünce yaptırın dediler🙄
Meyra Nghn hayır anestezilik bir durum değil hatta uyuşturmak icin sprey bile sıkmadı tüm.gun emdigini kusar dedi doktorumuz .. dil bağı zar iken kestiirlmesi lazim daha sonra bebek büyüdükçe damarlasiyor kalinlasiyor o zaman anestezi gerekli
Meyra Nghn cocuk cerrahisine giderseniz daha iyi olur bizi kendi doktorumuz cocuk cerrahina yönlendirmişti orda yapıldı bu islem
Aylin58 Nghn doktorumuz ağızdan sprey vererek bayilttik dedi. Islem sonrasida hemen ayıldı zaten. Bizede söyleseydiniz keşke sunnetinide yapardim demişti o yüzden dedim.
Dorukkusss zumramomm bn istanbuldayım eger ordaysanız yardımcı olabılırım lazerle kesım oldu herhangı bır kanama olmadı bızde
[silindi] Babyboyyy biz 1 günlükken kesildi. Acısızmış canm doktor öyle söyledi hiç acı hissetmiyo sonrasında da ağrı vs olmuyo dedi öylede oldu
Sasah1441 Nghn bizede var dediler bende sünnet olurken aradan çıksın dedim Dr sıkıntılı bişi yok dedi boşuna kestirme dedi ama ilerde konuşma bozukluğuna bile sebep oluyormuş 🤔