DenizYildizi_92 Kızlar emzrirken midye yiyen var mı? Birkaç adet yedim ama yedikten sonra aklıma geldi sütü sağsam mı? Ne yapsam tecrübesi olanlar lütfen fikir verin.
Anonim81 DenizYildizi_92 Hem annenin folik asit ve Omega alımı hem de bebeğin sağlıklı gelişimi için emziren annenin haftada en az iki kez balık tüketmesi önerilmektedir. Bunun yanında ağır metal ya da civa içeren ton balığı gibi balıklar ve midyeler süte geçebilme ihtimali nedeniyle kesinlikle tüketilmemelidir.
beyzzsenturkk_ DenizYildizi_92 bence gözlemleyin kendinizi bebeginizi yan etki yapmasına dokunmasına karsılık cok daha fazlasını yiyenler var ama herkeste aynı etki olacak diye bişey yok bende çok severim ama emzirdiğim için maalesef tutmaya çalışıyorum kendimi
DenizYildizi_92 Anonim81 evet biliyorum ama bi an yorgunluktan aklımdan çıktı sonrası için ne yapabilirim şuan sağsam mı ne kadar süre vermemeliyim tecrübe eden arkadaşlar varsa çok yardımcı olur bana
Anonim81 DenizYildizi_92 güvenilir sağlam bi yerse sorun olmayacağı yazıyo. Az yemişsin bide. Daha önceden post açılmış bu konuda 20 tane gömen var bişey olmadı diyolar.
DenizYildizi_92 beyzzsenturkk_ bende yemiyordum aslında emzirdiğim için boşluğuma geldi şimdi biraz daha su içip sütü sağıcam dediğiniz gibi bi süre de gözlemleyeceğim inşallah birşey olmaz.