Sevilayatlas Elkkbr mukus normalmiymiş bizim ki sıkıntı ediyor mukus ve yeşil kakayı, deride döküntü var mıydı sizde
Elkkbr Sevilayatlas döküntü kızarıklık yoktu bizde. Mukus normal dedi hatta ben mukus geçmeyince yumurtayı da bıraktım doktor dedi ki boşuna bırakmışsın kan olmadığı sürece mukus normal ek gıda dönemine kadar dedi
Sevilayatlas Gamzesa 3 gün alerjen olan herşeyi bıraksam düzelir mi acaba ben 1 ay süt ürünleri yaptım geçmedi sadece et ve yumurtayı kesmemişti doktor
Gamzesa Sevilayatlas hafifler belki ama tamamen geçmez en az 2 hafta yapın diyolar vücuttan atılması geç suruyormus
1koalannesi Sevilayatlas çoklu gıda alerjisi değildir inşallah, bulmanız zorlaşır çünkü test yapmazsanız , şu an beş aylık ise alerji testi yapabilirsiniz ama
Tubik57 1koalannesi bebeğiniz sadece uykuluyken mi emiyordu. Benm bebeğimde emmek istemiyor neyden oldugunu bulamıyorum
1koalannesi Tubik57 evet sadece yeni uyandığı anlarda emiyordu , hatta ben nöbet tutuyordum neredeyse hep uyanır uyanmaz daha tam kendine gelemeden süt vereyim diye
Sevilayatlas Gamzesa anladım doğrudur yarın alerji doktoruna götürüp bu stresi sonlandıracağım bakalım ne diyecek