Sumeyyebaglan Saremmmmmm merhabalar☺️ Renk körlüğü için kesin bi şekilde eleme sebebi diyebilir misiniz acaba?
Saremmmmmm Alya-Sena boy kilo oranına netten bakabilirsiniz kpss 70 üzeni başvurabiliyor ama en az 78 80 le kapatır saatlerde gündüz 8 5 yada vardiyalı çalışırsın vardıya da her kuruma göre değişiklik gösterir saatleri
Haticeyns Saremmmmmm merhaba bişey sorabilir miyim işiniz rahat mı peki yani bi bayanın yapabileceği mi iş mi sizce tam olarak napıyorsunuz
Mahpeyker07 Saremmmmmm ben de infaz Koruma memuru olmak istiyorum ama sağ kulağımda ısıtme kaybı var sol da sıkıntı yok. Daha önce polislik ıstedım ama onda kulak şartı vardı olmadı. Yenı öğrendim daha. Sanıdım gardıyanlıktada varmıs. Kulak şartı varmı gardıyanlıktada acaba ☺
Saremmmmmm Haticeyns yani her işin zorluğu olduğu gibi bu işinde zorluğu var ben yapıyorsam herkes yapar diyorum mahkumla birebir stemasta oluyoruz evrak işleri mahkumun kapı aç kapı kapat ama torpilin varsa idari kısımda oturursun bilgisayar başında mahkum bile görmezsin