Aslananne1 Kızlar bebeğim.1 yaşında bizim yemeklerden yiyor ayrı yapmıyorum bnde eşimde acı çok seviyoruz her yemegin içine bi acı biber doğrarim ama bebeğim bizden yediği günden beri acı yapmıyorum ama yemekler de yenilmiyor acısız acı versem.bisi olur mu😃
lyl0742 Aslananne1 2 yaşından sonra bu tarz lezzetlere bağırsakları hazır olur şuan bence erken doktorunuza da danışın bence bu durumu midesi zarar görebilir
Alya-Sena Aslananne1 aci yemesi icin daha kucuk ya bebegmde bizm yemeklerden yiyiyor aci katmiyorum hic tatli toz biber karabiber filan en fazla
Deletedmom_116 1 yaşındaki çocuk mu size uyacak yoksa siz mi onun için taviz vereceksiniz. Mantıksız bir soru olmuş kusura bakmayın ama.
Karpuzlufistiksarma Aslananne1 1 yaş erken hassas daha mideleri ama şunu diyim 21 aylığız geçen masada acı turşu biber kaptı oğlum bırak onu demeeye kalmadı ıssırdı 🫣 ben dedim tamam ağlar ama hiç ağlamadı bi ıssırık aldı . Ama acısız acı dediğin nedir baharat mı onu anlamadım ama acısız pul toz biber katabilirsin
Yaseminazizbebek Aslananne1 eşimin yeğeni 1 yaşındayken orda çok lahmacun yaparlar hem yerdi hem ağlardı bizde gittik 2 yaşında ki oğlum acıyı oda sevdi ama vermemek lazım midesine biseyler olur
1bahar Aslananne1 bebeğim 1 yaşında yiyor ama ben vermiyorum kabızlık vs yada isahl yapr diye 2 yaştan sonra verecem alışsın acıya ben baya baya severim sonra hiç yemez 😅 küçükken alıştırmak lazım