E-urey [silindi] ben kullanıyorum gece yatırmadan önce yediriyorum genellikle kızım sevdi biraz daha tok tutuyor en azında gece hemen uyanmıyor böyle
Whatdeding [silindi] ben de kaşık mama alacaktım ama çoğunun içeriğinde süt tozu ve pirinç unu var eğer bunda da varsa bence kullanmayın. Organik bebek irmiği alıp irmiği pişirip içerisine istediğiniz meyve ile kendiniz sağlıklı bi mama hazırlayabilirsiniz.
Glsmarjn E-urey Bende alacagim bu kaşık mamadan kac aylik bebeginiz ? Benimki 5 aylik ek gidaya gecince geceleri versem tok tutmasi icin erken mi olur kaşık mama kacinci ayda verilir acaba ya bende merak ediyorum
[silindi] E-urey nasıl hazırlıyosunuz acaba internette bi çok seçenek var mamayla falanda yapan varmış
E-urey Glsmarjn benim kızım 6 ay 23 günlük ama 4. Aydan itibaren kullanılan kaşık mamaları var biraz araştırın isterseniz ben 5 buçuk aylık taşımlara başlamıştım
[silindi] Whatdeding özellikle hipp almış bende baktım diğerlerine göre temiz görünüyor bebek irmiği pekmez falanda almış en azından bu kutuyu vereyim diyorum bu bizim yapacağamız irmikle meyveyle yapılan şeylerin hazırı o zaman
E-urey [silindi] üstünde ölçek kısmı var oradan bakarak yapabilirsiniz benim kızım çok katı yemediği için bir tık daha su ekliyorum öyle veriyorum çok beğenerek yiyor 🥰
Glsmarjn [silindi] nekdar vermeyi düşünüyorsunuz banada fikir olsun bu arada bende hipp mama kullaniyorum kaşık mamada da hippi tercih etmeyi düşünüyorum icerigi temiz mi zahmet olmazsa paylasabilirmisiniz ona gore aliyim
Merihh Bizim doktorumuz hep hipp önerirdi bunlar daha sağlıklı bir de benim kızım bu mamayı sevmişti 🥰 kavanoz maması olarak da yine hipp Elmalı muzlu var onu seviyorlar 🥰
Merihh [silindi] ben gece maması olarak veriyordum bunu yatmadan bir saat önce falan yatarken de beni emiyordu
Merihh Bu arada aynen dediğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz bu tarz mamalar ancak şöyle 1 yaştan küçükse su ile yapmak zorundasınız bu kutudakilerde formül süt var doktorumuz bize bir yandan formül süt tadına da alışmış olur iyi olur demişti
Ayseee60 Ben hipp bebe bisküvisi aldım tadı çok kötüydü böyle sarımsak gibi demir gibi bir tadı vardı. Buda oyle mi 🥺
Glsmarjn [silindi] cok tesekkur ederim icergi gayet temizmis bende alabilirim umarim sizin bebeginizde severek tüketir 🌺
E-urey Ayseee60 bu gece mamasının tadına ben baktım 😂 yani biz yetişkinlere göre tatsız tuzsuz bişey ama kızım sevdi benim