HicisleriBakani zynpsk evet hele ki biraz da usuduysem 2 3 gun yumurta catlayana kadar surdugu de oluyor
Grupyildizi zynpsk evet cnm oyle benimde.bu ay adet kanamam yogun oldu agrimda cok bende onu anlamadim
HicisleriBakani zynpsk eger korunmuyordan suphen varsa olabilir ama gebe kaldigin gunden en az 18 gun gecmesi lazim testte falan cikmasi icin. Hesapla eger 18 20 gun once korunmadiz iliskin olduysa gebelik belirtisi olabilir. Ama arada zaten regl olduysan yumurtlamadir ☺️
zynpsk HicisleriBakani 6 gün önce regl oldum ve bu olay başıma geldiğinde adetimin 6 günü idi temizlediğim gün kasık ağrım da cuma günü başladı yani adetten 5 gün sonra öpmüş oluyor
Oguuu26 Bende her ay ağrı oluyor anlıyorum yumurtlama günü olduğundada yapışkan bir akıntı geliyor hatta bir kere hafif kanlı gelmişti ip gibi kan vardı korkmuştum ama normalmiş
zynpsk Oguuu26 evet çoğu kişi yumurtlama zamanı dönemi ağrı yaşıyormuş ben daha önce yaşamadım ¾ ay önce bir olmuştu ama önemsememiştim şimdi tekrar olunca anlayamadım
HicisleriBakani zynpsk gebelik dusunmuyorsan da kullanabilirsin yumurtlama zamani catlama oluncaya kadar birliktelik yasamayarak da kacinabilirsin gebelikten. Bir de suan agrinin sebebi yumurtlama ise gormus olursun diye soyledim. Eger degilse usutme falan da olabilir
zynpsk HicisleriBakani bugün üçüncü gün ve kasık ağrım hala geçmedi bu kadar uzun mu sürer bu ağrı yumurtlama ağrısı deli olucam artık iyice kendini strese soktum bu ağrı geçmedikçe 5 gün geçti üzerinden hamilelik olsa ne bilim döllenme filan böyle bu kadar erken bir belirti olmaz sanırım
HicisleriBakani zynpsk evham yapma regl olmazdin gebelik olsa bence biraz usutmussun ayaklarıni ve yumurtlama zamanına denk gelmis. 3 tane cig havuc ye yumurta catlasin bitsin donemin
zynpsk HicisleriBakani yani adet oldum 5. gün kasık ağrım başladı ve hala da var bu ağrı böyle devam eder mi bu kadar uzun sürekli hani az az da değil hissettiriyor kendini ve devamlı yarın sağlık ocağına gitcem ya kan vericem iyice gerildim
HicisleriBakani zynpsk gebelik olmaz adet bitiminden 5 gun sonra belli etmez olsa bile. Seninki ya usuttun ya da kist vs bi problemin varsa ondandir. Ya da bu ay erken yumurtlamadir.
koalamiyim zynpsk Bende oluyordu. Her ay regl sancısı gibi bi sancı, karnımda şişkinlik, hazımsızlık ve aşırı akıntıyla yumurtladığımı anlıyordum bazen kanama bile oluyordu.
zynpsk Betelgeuse_ adet sancısının biraz azı kendini hissetiyor hatta bazen daha fazla hissediyorum üç gündür devam ediyor hep orada bir ağrı var azalmıyor geçmiyor hep var