Kadifemsii zynpsk muhtemelen dediğiniz durumu yaşıyorsunuz herzaman hissedilmesene bazen hissediliyor o ağrı regl sancısının hafif hali
zynpsk Kadifemsii ay evet bazen ara ara oluyor böyle ama şimdi bir tedirgin oldum araştırdım bu dönemler de oluyormuş sanırım üşüttüm birde doğursam dönem ikisi bir araya mi geldi diyorum strese girdim
Rubab_Mommy zynpsk Bi ara bendede öyle oldu 3 4 ay yumurtlama zamanımda adet olucakmış gibi ağri oluyodu belimde karnımda.Sonra geçti kendiliğinden
zynpsk Rubab_Mommy ilk defa böyle bir durum yaşıyorum bir kaç ay öncede yaşadım ama pek önemsemedim yine böyle olunca bir strese girdim hamilelik filan mi ama hamilelik belirtisi bu kadar erken olmaz sanırım kafam karıştı
Birannebirbebekkkk Evet bende oluyor. Hafif ağrı ve beyaz akıntı oluyor. Yaklaşık 3 gün sürüyor. Ben de öyle anlıyorum yumurtlama döneminde olduğumu.
zynpsk Birannebirbebekkkk dünden beri yaşıyorum bende tam yumurtlama günü değil ama doğrudan dönem birde kadın her zaman aynı günün de yumurtlama olmazmış sanırım ben aman 🤦♀️ farklı hamilelik filan mi diye strese girdim daha adete var çünkü
Solina zynpsk evet yumurtlama döneminde ağrı olur,akıntı artar.Ardındsn yumurta beyazı gibi akıntı gelir.
HicisleriBakani zynpsk her ay ayni gun yumurtlamaz hicbir kadin hatta bazi aylar yumurtlamayan da olur. Ve kisisel olarak regl doneminden daha fazla agri sanci cekiyorum o donem kasiklardan dizime vuran bir agrim da oluyor.
zynpsk HicisleriBakani ama genel olarak 12 ve 15 günler arası mi yumurtlama oluyor genelde öyle deniliyor adet son günü olmuyor sanırım bu
HicisleriBakani zynpsk ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz yumurtlamalarinizi yani herkeste gunu oldukca degisiyor. En guvenilir sonucu size test soyler. Bir genelleme yapilamayacak kadar genis bir donem.
Grupyildizi Yumurtlama donemim hep agrili ve siskinlik ile gecer normal bence ayagina sicak su koy geciyor corapsizda gezmeyin
HicisleriBakani zynpsk evet hele ki biraz da usuduysem 2 3 gun yumurta catlayana kadar surdugu de oluyor