Cemile-krts Sumbul1 bize de karışım verdi 3 gün kullanın yıkanın dedi karışım bebeğimi terletti sonra da isilik oldu uyuz yaraları soldu iki gün sonra tekrardan yenileri çıkmaya başladı bide metrik ve bir tane başka bir losyon yazmıştı onları da kullandık kaşıntıyi kesiyo ama uyuzu gecirmiyo bebeğim daha çok küçük 4 aylık Kendini kasıyamıyorda çok rahatsız oluyor
Cemile-krts Nasıl kurtulcaz bu illetten bilmiyorum çok çabuk bulasan bir şeymis ne kadar dikkat etsekte geçmiyor gibi sanki aylar surecekmis gibi hissediyorum psikolojim bozuldu valla düşünmekten çokta dikkat ederim her şeye nerden bulaşti onu da anlamadm
ikizannesi000 Cemile-krts aynı postu bnde actım ikizlerim var tam gecti diyorum tekrarlıyor eczaneden karışım da keremde losyondakulandık temziliğede onem veriyorum ama yok gecmiyor 5 ay oldu halla var :(
Gizemissss Cemile-krts canım alırsan az bi suyla karıştırıp tüm vücuduna sık birkaç gün dene kurtulacaksın inşallah
democann Cemile-krts Korkutmak istemem ama malesef çok zor geçiyor ben ağladığımı biliyorum 9 aylık hamileliğim bana zehir oldu doğru düzgün ilaç kullanamadım hamile olduğum için o kadar dikkat etmeme rağmen bir türlü geçmedi kafayı yemiştim artık tüm dolabı indirip poşetledim evde ne varsa yıkayıp poşetleyip bir hafta bekletip öyle kullanıyordum en son bir doktor özel bir karışım yazdı onu kullandım şimdi doğum yaptım 42 günlük bebeğim geçti gibi çok şükür ama yeniden çıkacak ya da bebrğime bulaşacak diye hala çok korkuyorum bu arada kükürt sabunu çay ağacı yağı fayda ediyor geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor.
Cemile-krts Sumbul1 ewt bizimde öyleydi ben doğal zeytinyağı ile her gün yagladim vücudunu sabahtan aksam yıkadım iki günde geçti çok kötü terden tahriş olmuştu cildi
Sumbul1 Cemile-krts geçmiş olsun 😥 akrabamız da olmuş geçen sene beyaz sirke sürmüş sürekli ilaçlar fayda etmemiş o şekilde atlatmış
Cemile-krts Sumbul1 yani beyaz sirke bizde kullanıyoruz ama artık ne kadar faydası oluyor bilemiyoruz döküntü olmasada kaşıntı devam ettiği için bitip bitmediği den Emin olamıyoruz ilk defa başıma böyle Bir şey geldi insanın psikolojisi bozuluyor valla her şeyi yikasakta faydası Yok
Yagmur0 Cemile-krts merhaba uyuzu tam 5 ay çeken biri olarak sizi çok çok iyi anlıyorum tam beş ay neler çektim bı Allah bilir kızım 5 aylıkken yakalandık daha yeni yeni atlattık çok şükür Osmaniyede kobaner eczanesi diye bir eczane var arayıp durumunuzu söyleyin 4 çeşit krem gonderiyo ilk günden etkisini gosteriyo ve bn bir defa kullandım geçti kesin olması için iki defa tekrarladım herşeye uyarak çok şükür şuan hicbirsey yok çok zor bı süreç tam psikolojiyi bozmalik . Bende burdan görmüştüm eczaneyi arayıp istedim biraz pahalı ama cidden degiyo fiyatına çünkü ben birçok doktorunu karışımını kullandım ama asla fayda etmedi bunun haricinde imkanınız varsa mutlaka deneyin
Cemile-krts Yagmur0 zaten uyuz artık genelde herkesin sıklıkla kullandığı ilaçlara direnç kazandığı için etki etmiyormus tavsiyenizi dikkkate alcam teşekkür ederim
Cemile-krts en_sevdiklerim2 bnce hemen dermatolaga götürün evde Bir kişide varsa tüm aileye tedavi uygulanıyor hemen geçmese bile bulaşabilir erken teşhis daha önemli iyice vücuda yayılmadan atlatilabilir