13,5 aylık bi kız bi erkek ikizler. Oğlum yaşına girmeye az kala yürümeye başladı. 2 hafta kadar sonra kızım da yürüdü şimdi pıtı pıtı geziyorlar🫠 dolap kapaklarını açıp kapamaya sardılar. Mutfaktaki kapları döküp oyuyolar. Annem örgü hayvanlar yapmıştı kedisini çok seviyorlar, özellikle kızım seviyor. Kedi nerde diye sorunca oyuncakların arasında bulup getiriyor. Oğlum da aynı şekil. Bildikleri nesnelerin, oyuncakların nerde olduğunu sorunca arayıp buluyolar. Söylediğim kelimeleri tekrar etmeye çalışıyolar. Gözlerin nerde, göbüş nerde diye sorunca gösteriyolar. Beslenme konusunda da bizimle aynı yemekleri yiyolar tuz ve baharatına dikkat ediyorum. Pilav, makarna, ekmek, et, tavuk, meyveleri çok seviyolar. Kahvaltıda yumurta mutlaka yapıyorum. Arada pankek ya da krep yapıyorum salatalık, labne, bal, tahin pekmez, çeçil peynir vs de yiyolar. Kefir vermeye özen gösteriyorum. Oyun olarak eğer kendi başlarına oynamaya daldılarsa hiç bölmüyorum. Onun dışında ahşap şekillerin olduğu oyuncakları var renkli. Onu seviyolar ama döküp saçmayı😂 telefonlara merak sardılar oyuncak telefon aldım o yüzden. Cırtlı kitap almıştım ama kemirmeyi tercih ettikleri için cırtları çıkardım kitaptaki nesneleri sayıyorum. Unuttuklarım vardır şimdilik bu kadar