Aslicamm Aslicamm mercimekli köfteyi hiç sevmedi oğlum. Zaten öğle yemekleri genel olarak boş geçiyo ikindi vakti uyandığı için uyanır uyanmaz da yemek istemiyo direkt bizle akşam yemeği yiyo son günlerde. Ben de belki ondandır diye salçalı sos yapıp üstüne döktüm yine yemedi cacikla biraz karıştırıp yedireyim dedim onu da istemedi bida yapmicam bundan akşam yemeği de boş geçti. Yemekten sonra ara ogunu biraz artırmayı düşünüyorum. Üç gündür yapmaması gereken şeyleri yapma konusunda ciddi ısrarı var çalışan vantilatöre parmağını sokma, pencere camlarına bi cisimle vurma, kedinin tuvalet kabına oyuncaklarını atma gibi. Hayır olduğunu bildigine eminim bazen bunları yaparken bana bakıp işaret parmağını hayır diye sağa sola salliyo sonra yapıyo sınırlarımı deniyo sanırım
okuyor Yarın ara öğünde bu tarifi yapacağım. İncir yok. Kuru üzüm, fındık, az dut unu eklerim. Yağı daha az koyarim Kahvaltıya da kuru yufkadan fırında peynirli börek yaptım. Farklılık olsun diye.
okuyor okuyor keki dün çok az yemişti. Bugün tekrar teklif ettim yemedi. Sevmedi galiba. Kek bize kaldı
okuyor Biz de 1 yaş öncesi renk keşif sepetleri yapmıştık. Bu hafta için elimdeki renksiz peg bebek ve kaseleri renk eşleştirmesi etkinliği için boyayacagim.
okuyor Çok güzel bir anı etkinliği. Kumaş boyası carioca markaymis. Kesinlikle ileriki aylar için yapılacak listemizde.
okuyor Resim tamamlama ve eşleştirme çalışmalari için trendyoldan bu etkinlikleri sipariş ettim. Henüz gelmedi. Çok çok basit şeyler. Vakit varsa evde de hazırlanır.
okuyor Bir de ne zamandır erteledigim oyun hamuru siparişini de verdim. Mammacomica marka tercih ettim.
monami_ Bugün 4 kaşık çorbası yaptım etli. Severek içti. Sabah şeftali hünnap bisküvi lor yedi. Salatalık ve zeytin bizimki de bayıldığı halde artık yemiyor. Ara öğün çiğ karışık kuruyemiş içinde kaju yaban mersini kuru üzüm ceviz vardı. Kuru dut yedi ve züber. Yarın da patlıcanlı türlü yapacağım yanında köfte ile.
Aslicamm okuyor burda herhangi bi yöntem uyguladınız mi acaba ben bazen acaba fazla mi kart gosteriyorum kafası mi karisiyo diye düşünüyorum 😅
okuyor Aslicamm tek yaptığım şey abartmak. Sesleri çok abartılı ve canlandırarak çıkartıyorum. Ben de ses kartlarını seri şekilde gösteriyorum. O yüzden aklında tutmuş olduğunu hic düşünmemiştim. Şaşırdım. Hareketlerini de yapıyor. Sanırım canlandırmak kalıcılığı artırmış
ikitosbikannesi Sanırım yine diş dönemindeyiz alt yan diş çok şişmiş ama hala patlamadı alttan bir tane diş daha çıkardı ama probiyotik kullandığımız halde bugün 5 kere kaka yaptı sizde dil döneminde probiyotik kullanırken bu kadar çok kaka yapıyor mu bebekleriniz? Hastaneye götürmeli miyim acaba
Aslicamm ikitosbikannesi oğlum genel olarak cok kaka yapan bi bebek değil ilk iki ay harici günlük bile yapmıyor maalesef, o yüzden bilgim yok 🤷
okuyor ikitosbikannesi evet iki kez başımıza geldi. Birinde götürdük doktora. İshal gibiydi. Geçen diş eti patladiginda yine oldu. İshal gibi değildi ama 4-5 kez yaptı bir günde. 2-3 gün böyle sürdü. Sonra geçti.