ikitosbikannesi okuyor sevdiği şeylerin içindede yemiyor kahvaltıda pankek sebzeli peynirli hepsini denedim yok yemiyor yumurta yapıyorum patates fırında kızartma gibi yapıyorum yok yemiyor sadece çorba yoğurt patates püresi muz gibi puding gibi. Çok teşekkür ederim umarım yakın zamanda geçer 🙏
Pastoralsenfoni ikitosbikannesi selam, kan değerlerine baktırın bence. Benim kızım da 4 aydır kilo almıyordu, demiri düşük çıktı. Takviyeyle toparladık yine kilo almaya başladı.
ikitosbikannesi Pastoralsenfoni merhaba teşekkür ederim en son bakıldığında normal denmişti salı günü doktor kontrolü var bakalım
monami_ okuyor Merhaba ben haftada 4 gün çalışıyorum kızımın yemeğini sabahtan yapıyorum ama benim eşim baktığı için ona daha uygun yemekleri tabii ben bildiğimden ben hazırlıyorum Biz diyette olduğumuz için hafif şeyler yiyoruz zaten onu gelince hazırlıyorum ama o da yoruyor. Onun haricinde robot süpürgem var halı olmadığı için hem siliyor hem süpürüyor genelde onu çalıştırıyorum ama 2-3 günde bir kendimde detaylı süpürge ile siliyorum süpürüyorum mecburen çünkü evde köpek var. Benim de kurutma makinesine çok ihtiyacım var Çok iyi yapmışsınız çamaşırları genelde akşam yemeği yediğimizde kurup yatmadan seriyorum ertesi gün akşam topluyorum aslında işleri kolaylaştırmanın pek bir yolu yok öyle ya da böyle boş zamanımda hep iş yapıyorum. Ama bütün işlerimi kızım uyuduktan sonra gece yapıyorum tek uyku yaptığı için gece erken yatıyor. İşten geldiğimde genelde parka götürüyorum eve geliyoruz banyo yapıyoruz kitap okuyoruz yatıyor. En başta ben de çok stres oluyordum ama o da alıştı artık. başlarda ben olmadığım için uyku problemi çekti bir de bence çok önemli bir şey ona gittiğinizi ve geleceğinizi anlatmanız Bir de kriz anlarında bakan kişinin sizin bir videonuzu izletmesi Ben genelde haftada bir çekip eşime yolluyorum kızım ben işlerimi bitirince geleceğim sen oyun oyna güzel vakit geçir sen yemeğini yedikten uyandıktan sonra kısa bir süre sonra geleceğim diyorum öpücük atıyorum.
okuyor monami_ video fikri çok güzelmiş. Kesinlikle yapacağım. Teşekkürler 🌸 Önümüzdeki hafta gibi kayinvalideme alıştırma çalışmalarına başlayacağız biz de. Aynı ilcedeyiz ama sık gelip gitmiyoruz. Önce o günlük rutini görsün. Sonrasında kızımla kısa süreler baş başa kalsınlar diye planladık. Umarım kolay geçer
monami_ ikitosbikannesi bir beslenme uzmanı demişti ki ota da alışması önemli ne formda yedi önemli değil öyle ya da böyle alışacak önemli olan tatlara alışması benim kızım çok fazla bu ara hastalandı kilo almamıştı zaten 1 yaşından beri şimdi 50 gram vermiş doktorumuz 2 yaşına kadar toplamda 1 kilo almasının bebeklerin yeterli olduğunu söyledi içim rahat olsun bence yediği şeyleri verin ama yemediklerini de teklif etmekten vazgeçmeyin derim
ikitosbikannesi monami_ çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yediği şeyler bir elin parmağını geçmiyor hep aynı şeyler bebekliğinden beri huyu aynı olsa anlıycam ama memeyi bıraktığı için mi yoksa hastane sürecinde mi oldu bilemiyorum 5 aydır neler yaşiyoruz bu seçicilikten
ikitosbikannesi Hepinize iyi haftasonları diliyorum 😊 Hafta sonunu nasıl geçiriyorsunuz? Kocaeli de yaşıyorum aşırı sıcak günlerdir çok zor dayanıyoruz. Akşam yemeği için sahile gitmeye karar verdik biraz serinde olur oğluma da iyi gelir diye düşündük. Uzun zamandır katı gıda reddinden yemek seçiciliğinden dert yanıyordum size her fırsatta dile getiriyordum. Oğlum bugün kahvaltıda azda olsa menemen yedi hemde tükürmeden . Eline armut vermiştim onunda tükürmeden yarını yedi. Öğlen dereotlu yoğurtlu kuskus yaptım küçük bir kase yedi ara ara ağızdan geri çıkardı ama sonuç olarak yedi. Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim. @monami_ @okuyor @Aslicamm destekleriniz ve motiveleriniz için tekrar teşekkür ederim. Sanırım yavaş yavaş düzelecek oğlum. Yaz aylarından olsa gerek iştahı pek yok.
okuyor ikitosbikannesi çok sevindim. Böyle devam eder inşallah. İyi hafta sonları. Bizim hafta sonu planımız plaja gitmekti ama ben bir bağırsak enfeksiyonu geçiyorum, sanırım. Bu nedenle evdeyiz. Coooook sıcak. Klima bakıyoruz ev için. Başka türlü durulacak gibi değil.
monami_ ikitosbikannesi ayyy çok sevindim devamı da gelir gözünüz aydın🫶🏼 Kızımın ishali devam çünkü özel ishal mamamız bitti onu vermeyi keser kesmez ishal başladı. Yarın alacağım. Yemekte hindi çorbası var. Öğlen de yoğurt çorbası yedi. Birazdan parka gideceğiz 🥰
ikitosbikannesi Oğlum pipetle içecek içmeyi çok seviyor. Karpuzlu Limonata yaptım çok sevdi. Bir dilim karpuz çekirdeksiz, 1 dilim limon, 2 yaprak nane biraz şu bızt yaptım. Belki denemek isteyen olur.
Aslicamm Kahvaltı haşlanmış yumurta+kaşar peyniri+ kayısı+salatalıkti. Sadece peynirle salatalık yedi. İki üç tane de kuru dut verdim. Sonradan yulaf ezmesi yaptım onu da istemedi genelde emmek istedi. Son günlerde her istediğinde emzirmemeye çalışıyorum oyalamaya çalışıyorum da bugün çok ağladı engellemedim. Öğlen riske atmayıp kıymalı kuskus yaptım yoğurtla birlikte az yedi içine sabahki yumurtanın sarisindan da koydum. Akşam için haşlama köfte var. Uzun zamandır köfte vermedigimi farkettim 🙈 ayrı yapmadım bizimkinden baharatlı tuzlu. Akşam çaya bi arkadaşa gitcez yanımda kuru üzüm kuru dut ve fellas bar goturcem. İlk kez kuru dutu haslamadan eline verdim çok yumuşak değildi ama yiyebildi artık ara öğünlere bu şekilde de eklicem cesaret edemiyodum normalde. Gün içinde çok başbaşa kalmamaya çalışıyoruz beni her yakaladığında emmek istiyo köşe kapmaca oynuyoruz 😂 Geceleri ilk uyandığında su teklif ediyorum ondan içip sonrasında emiyo sık uyanmasina rağmen sabah bezi çok ıslak olmuyo terden mi kaybediyo yoksa sütüm mu çok azaldi bilemiyorum. Gün içindeki bezleri de cok dolu dolu olmuyo sanki.
monami_ Aslicamm Ben ishal olduğu için yumurta katamıyorum ama iki gündür köfte yiyor çok hoşuna gitti çok az soğan rendeliyorum tuz karabiber ve irmik