Kahvalti : omlet+salatalık+ Cevizli karadut özü. Omlete ruseym kaşar peyniri toz tarhana ve ceviz rendesi ekledim yemedi. Arada kiraz verdim iki üç tane
Öğle: dünden kalma ciğerli sebzeli bulgur pilavı vardı yemedi ben de onu tarhana corbasina ekledim ince bulgurla yapmıştım kıvam da versin diye ama onu da yemedi. Ben zuber yiyodum balkabakli tarçınlı ondan yedi bi iki ısırık. Normalde keskin bi tadı var benim pek hoşuma gitmiyo ama oğlum sevdi tarçın tadını. Akşama yine bu tarhanasından teklif ederim yemezse kıymalı sebzeli kuskus veririm. Bugün ters yürümeyi öğrendi geriye doğru adım atmaya başladi ama pek farkında gibi yapmiyo 😂 günlük parka çıkıyoruz diğer bebeklerle pek ilgilenmiyo (normal diye biliyorum sizde de böyle mi 😂) anlamlı olarak en çok kullandığı kelime meme 🤷 bi de top görünce gol diye bagiriyo. Kalem görünce açıp kağıda çizgiler ciziyo ama sonra kaçırıp ağza almalar devam buna bi de koltuk ve duvarları çizme de eklendi. Duvara yapıştırılan akıllı kagitlardan sipariş verdim beğenirsem öneririm size de. Geceleri yanıma sulugunu alıyorum çok sıcak odamız uyandığında susar diye bi de gece beslenmesini keserken su verin de diyolar ya belki azaltirim umuduyla uyanınca ilk su veriyorum ama yok yine emmeden uykuya dalmiyo