okuyor kızım 14,5 aylık, 11. Ayına 5 gün vardı desteksiz yürüdüğünde, son aylarda yürümesi epey hızlandı, evde karıştırmadık nokta bırakmıyor, çok hareketli, asla düzen sevmiyor, dağınıklık seviyor. Bu aralar sandalyeye çıkmayı öğrendi, sandalyeye ordan masaya tırmanıyor. Her an peşindeyiz ama bulduğu birkaç sn lik boşluklarda tehlikeli işler yapabiliyor. Bol bol konuşuyorum, her telden, günlük hayat, matematik terimleri, aklıma gelen şeyleri anlatıyorum. Mutfak tezgahında iş yapmama hiç tahammülü yol, bacaklarımın arasında girip elleriyle beni tezgahın dışına ittiriyor. Yere bez serip onun üstünde beraber iş yaptığımızda sorun yok, keyifle eşlik ediyor, geçen gün börek yaptık bu şekilde 🤓 İştahı çok değişken, aşırı iştahlı bir çocuk değil ama bazen güzel yiyor, en azından kahvaltıda günlük bir yumurta yemesini önemsiyorum, bir gün haşlama ve bir gün omlet sıkılmasın diye dönüşümlü veriyorum, yiyor.
Son 10 gündür tek uyku uyumaya başladı, böylece gece uykusuna erkenden 9 gibi geçiyor, biz de nefes alcak bir vakit buluyoruz böylece.