Pastoralsenfoni İlk tuval boyama etkinliğimizden bir görsel ekleme istedim. Çok eğlendik🫠 Boyalar çok kolay temizleniyor.
Aslicamm Pastoralsenfoni ay teşekürler oğlum da 5 ayda üçüncü bronşitini geçirdi doktor 2 yasa kadar tekrarlar sonrasında devam ederse alerji bölümüne yönlendiririz dedi bana normal gelmiyo bu kadar sık bronşit olması 🙄
Pastoralsenfoni Aslicamm çok geçmiş olsun. Size tavsiyem şu olur, muhakkak baktırın. Testi çok basit sadece kan veriyorsunuz. Biz İstanbul’da iyi bir alerji doktorunda takipliyiz. Ailede astım geçmişi çok yaygın. Önlemini şimdiden alırsanız ve dikkat ederseniz astıma çevirmez dedi. Evimizde şu an halı yok, peluş oyuncak yok ve bahar geçişlerinde ekstra dikkat ediyoruz. Öğretmenim bir de okuldan eve hastalık getirdiğim zamanlar da oluyor ve çok hızlı etkileniyor maalesef.
Aslicamm Pastoralsenfoni biz de İstanbul’dayız hangi doktoru önerirsiniz ? Alerjiden korkuyorum açıkçası evde tüylü bi kedimiz var çünkü 🥺
Pastoralsenfoni Aslicamm eyvah bir de kedi var. Bizim de kedimiz vardı çok üzülerek annemlere göndermek zorunda kaldık. Umarım alerjeni değildir kediniz, çok üzülüyor insan. Prof. dr. Mahmut Doğru doktorumuz. Çok memnun kaldık.
Brc12 Deletedmom_68 merhaba benim oğlumda 25 nisan doğumlu doğdu gün dan beri 6 da kalkıyor 9 işini nasıl başardınız acaba Benimkide 2 uyku yapıyor gündüz akşam 9 9 buçuk uyur ama sabah 6 ayakta tek uyku yaptığımda da aynı şekilde 😞😞😞
Deletedmom_68 Brc12 doğduğu günden beri erken kalkıyorsa erkenci bebek olabilir kimi bebek erken kalkıyor . benimki geç yatıp geç kalkıyordu ben onu düzenledim. 2 uykuyu kaç saat uyuyor toplam peki
Aslicamm Biz bugün itibarıyle atak haftasına girmişiz ilk gunumuzmus 😂 belliydi zaten dün doğru düzgün uyumadı bugün de hiç bi şey yemek istemiyo sadece emmek istiyo ve kucagimdan inmiyor yemeği bile kucagimdayken yaptım kesme işlemi yaparken bi dakika indirdim diye kıyamet koptu 😅 kahvaltıda haşlanmış yumurta salatalık tahin pekmez ceviz karışımı vardı salatalık harici yemedi ara öğünde kuru üzüm yedi çok az. Öğle yemeği pancar yapraklı siyah pirinçli tavuk sulu bi yemek uydurdum bence tadı çok güzeldi ama onu da yemedi ara öğüne smoothie yapcam kefir böğürtlen ahududu yaban mersini çilek ve baldan. Akşam yine oglenki yemekten teklif etcem yemezse bize maş fasulyesi yemeği yapıyorum ondan veririm biraz. Bi de alnı sıcacık ölçüyorm 38i geçmiş yanağı soğuk kulaktan ölçüyorm 36 çıkıyo hep memede diye mi kafası sıcak bilemedim
okuyor Aslicamm bizde de durum aynı. Altta bir azı dişi şiş baya. Yenidoğan döneminde bile bu kadar emzirmedim. Yemek yerken bile emmek istiyor. Sabaha kadar emmek istiyor. Çok zor geciyor 2 gündür ve vücudu sıcak geliyor özellikle başı. Ama derecede ateş görünmüyor
Brc12 Deletedmom_68 3 saat azalttığımda oldu uyandrdım erken ama bu sefer uyandedgım için sürekli aglıodu bende uyandrmıyorum artık
Deletedmom_68 Brc12 o zaman demek ki yetiyor uyanık olduğu zaman huzursuz değilse böyle devam et canım zaten tek uykuya düşünce ister istemez gece uykusu uzuyor
okuyor Günün menüsü Zeytinli omlet Beyaz peynir Fıstık ezmesi Birkaç dilim muz kabak mücveri (yemedi) Öğlen Etli taze fasulye Ara Dut toplamaya gideceğiz. Karadut yer Bir de yoğurt Akşam Çorba yaparım Etli taze fasulye Şehriyeli bulgur pilavı
Mavigri okuyor bizde sabah peynirli omlet ben içine biraz ekmekte koyuyorum yanında yemiyor çünkü kaşar peynir ceviz bal en son salatalık salatalığı görünce kahvaltı yapmıyor onu yiyor öğlen kıyma patates irmik yaptım kıymayı ezmeden yemıyor mama gibi yapıyorum yanında yogurt ara öğün şeftali akşam mercimek çorbası makarna yogurt az patates yedi sonrada ceviz ve kayısı üstte dört altta iki dişimiz var ama hala kabuklu şeyler sevmiyor mesela barbunyayı yemedi dün ezerek yoğurtla verdim dün onu nasıl aşıcaz bilmiyorum
monami_ Pastoralsenfoni ayçiçeği ektik tohumdan ilk gün ıslak havlu peçete arasında bir poşette beklettik içine küf olmasın diye biraz tarçın koyduk. Ertesi gün kızımın toprağı saksılara koyması için kovasına doldurdum kürekle biraz da benim kontrolümle doldurdu tohumları yerleştirdi. En üste 1 cm kalınlığında toprağı ben ekledim ve her gün kızıma sulatıyorum filizlendiğini görünce çok hoşuna gitti bizim saksılar da şeffaf kökleri de gösterdim🥰