Mutsuz24 Herkes öyle diyor kilo alıp göğsü küçük olan, yoktur falan, 166 boyum 56 kiloyum 60 lara çıksam fark olur mu sizce gerçekten 1 beden büyüme oldu 46 kilo olduğum günlere göre ama aman aman değil
tubasd Mutsuz24 meme yağ dokusu oluşuyor buyur ama 4 kiloyla 1 beden buyurmu sanmıyorum belki sırtınız genişleyecek icin 1 numara büyüğe gecebilirsiniz
yellowmom8 Mutsuz24 benim zayıfken de gogusum vardı ama kilo alınca baya baya büyüyor zaten emzirme doğum derken iki katı oluyor kilo verincede küçülüyor
Mutsuz24 Ecemce ay çok sevindim ya bu yaz kilo almak için uğraşıcam 85 olsun yeterli 60 a çıkmam lazım hiç umudum yoktı gerçekten
Mutsuz24 yellowmom8 ay çok sevindim ya o zaman bir 10 kilo almam lazım 85 olsa iyidir gerçekten tubasd
Mutsuz24 tubasd ya neden kız boyum var herşeye razıyım gerçekten 56 az oluyor bana zayıf lafından bıktım dolgun durmak istiyorum 🤭
Mutsuz24 Candy00 ya ciddi misin nerde o şans 80 de kaldım bide biri büyük biri bir tık küçük oldu emziriyorum
ElisaMom__ Benimkileri yarısını vereyim sana en iyisi sen de mutlu ol ben de 😀 bekarliktan beri zaten goguslerim buyuktu emzirince iyice büyüdü sarktı. 100 bedene kadar çıktı nerdeyse, kilom da aşırı değil aslında 160 boy 62 kiloyum ama nefret ediyorum goguslerimden. Kiyafet bulamiyorum resmen.
Mutsuz24 ElisaMom__ ya keşke öyle bir şansım olsa 😅 bir beden verilse de yeterli evt büyük beden de sıkıntıymış gerçekten hem duruşu hemde ağırlığı