littlemomylife Duyulurum evet şişkinlik hiç geçmiyor 6+1 haftalık ama hiç bu kadar şiş hissetmemiştim
Elaninannesiiii littlemomylife aaayyy canım bende öyleyim ya ilkinde 10 kilo almıştım. 6.aydan sonra çıkmıştı karnım. Şimdi dediğin gibi bunda acayip bi şişkinlik var 7 haftalığım sanki 4-5 aylık gibi bi göbek var. Anlamadım gitti bende korkmaya başladım valla
littlemomylife benaslindayohum ay inşallah iner tırnak ucum bile şiş gibi ama hareketsizim de havalar bi düzelse yürüyüşe başlıcam ama düzelemedi gitti
littlemomylife Yalpp evet sanki bende de öyle bi durum var gibi basenlerim falan bi anda büyüdü sanki o yüzden diyetisyenle ilerlemek istiyorum ama doktorum da çok gerekli değil demişti ilk gittiğimde tekrar sorcam ama
Yalpp littlemomylife yani aslında daha iyi olur en azından nasıl beslenmeniz gerektiğini bebeğin durumuna göre liste verir hemde fazla kilo almazsiniz
Tugceonrdml_ littlemomylife ilk hamileligimde 46 kilo ile hamile kaldim 42 haftalik dogum yaptim . 2 inci dogumumda 56 kg ile hamile kaldim 35 haftalik dogum yaptım
littlemomylife Yalpp muhtemelen öyle yapıcam çünkü her şey mide ağrısı yapıyor gibi şu an bende en azından bilgili birinin yönlendirmesi iyi olacak gibi
littlemomylife Elaninannesiiii ben doktora gittim haftasonu ve karnımda aşırı bir şişlik olduğunu söyledi muhtemelen bağırsak tembelliği yaşıyor olabilirsin dedi tabi henüz doktorumla görüşmediğim için bişey yapamıyorum bende zaten her yediğim şey mideme dokunuyor ve şişiriyor hissi veriyordu meğer doğruymuş
littlemomylife benaslindayohum su içmem iyi değildi ama hamile olduğumdan beri dikkat ediyorum bazen az olabiliyor ama genelde dikkatliyim
MelindaMelisa littlemomylife Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alsın.Bende ilk gebeliğimde çok hızlı kilo almıştım 34. Haftada doğurmama rağmen +27 kiloyla kapattım.İkinci gebeliğimde 12.haftada diyete başladım 5 kilo aldım sadece.İki çocuğumda kız ama belirtiler tamamen farklıydı.2.kuzum 3 kilo doğdu 36.haftada
MelindaMelisa littlemomylife Aynen ben diyetisyenle devam ettim Online almıştım diyet ama çok faydası oldu açıkçası
Ecemli Valla benim 2 hafta gecikti 3 keredir evde test yapıyorum negatif yazıyor. Ama kaç gündür canım hep turşu istiyor hep turşu yiyorum ekşi şeyler canım istiyor normalde turşuyu hiç sevmem