dygefe Gunsss bu çayla benim bir tanıdığım 45 kilo vermiş evrim geçirmiş resmen🙈 siz emzirirken kullandınız mı benim 20 kilo fazlam var sütü etkiler diye başlayamıyorum içmeye
Gunsss dygefe sayfasında emzirirken 6. Aydan itibaren içilir yazıyor ben bu çayı keşfetttiğimde oğlum 1 yaşındaydı emiyordu sütte değişiklik olmadı
Mervemurat94 Ya bu çay bende mı bu kadar yan etki yaptı aşırı derece de baş ağrısı ve mıde bulantısı yaptı şu ıcmem gerekiyordu ama mıde bulantısından ıcemıyordum
EsCidella Brown tea malesef kızlar 👎 tokluk hissi vermiyor, abur cubur isteği bastirmiyor sadece çok su iciriyor. Bence tek başına etkili değil. Bilmiyorum belki de bende işe yaramadı.
EsCidella Zulallemutlugunler diye bir hesap var onu takip etmeye başladım. Bayağa kilo veren var onunla. Bir de onu deneyeceğim bakalım detokslarini. Bir de metlife aklımda takipteyim.
EsCidella Gamze33saltkaya bende işe yaramadi ya anlamadım:/ bünyeden bünyeye değişiyor bence . Başka bir arkadasimda da yaramamış işe.
seyhannhri mucizemiracle benım bebeğim dort aylık dort kıko fazlam var jean lerım olmuyır. Gobegım şiş. Nezaman baslamalıyım