Elisaminannesi Hanımlar resmen piskolojim bozuldu iki hafta önce lazere gittim ikinci seansta her yerim kabardi şişti size fotoğrafını da atmak istiyorum nasıl yapczm yardımcı olur musunuz
Selcan Elisaminannesi alerji olmuş vücudunuz bir doktora başvurup alerji ilacı vs alsaydiniz krem falan birde lazere gittiğiniz yerle görüşün. Yani ilk seansta olmayıp şimdi olduysa belki dereceyi yukselttikleri için olmuştur bilemiyorum ama mutlaka görüşün ve doktora basvurun
[silindi] Elisaminannesi böyle olmamalı çok kızardı. Birde 2 hafta geçti diyorsunuz. 8-10 tüm vücut seans yaptırdım hiç böyle olmadı. 1 defa biraz fazla yandı kızardı 2. Veya 3.günde geçti tamamen. Lazer yaptırdığınız yere gidin sorun veya bir doktora gidin
Yagmursonrasitoprakkokusu Elisaminannesi benimki de aynen böyle olmuştu hatta böyle kesik kesik gibi olmuştu. İlk ve son seansım oldu o . Bir daha cesaret edip gidemedim
AngelMotherr Elisaminannesi hastaneye kalk git alerjik olmuşsun öyle duruyor normal değil bu kalk kız
Yagmur0 Elisaminannesi bnimde ayni bu şekil oldu başlığınizi kendiniz alın size özel olsun doktor nemlendirici Krem vermişti o şekilde geçti ikinci seansta kndi başlığım olduğu için hicbirsey olmadı.
kubra2608 Elisaminannesi ay bence bi doktora gidin 😞bende lazer yaptırdım kendime ait başlığım vardı ordan satın almıştım asla böyle şeyler olmadı.
Gulcann_ Çok kötü görünüyor alerji gibi duruyor maalesef ki her ne kadar başlığı yıkasalarda saf temiz olmuyo belki sizden önce kullanan birinden geçmiştir çünkü ilkte olmamış ikinci seansta olmuş dediğim olasılık çok yüksek
Elisaminannesi Gulcann_ tesekkur ederim cevap verdiğiniz için ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum sizce bunlar iz bırakır mi
ikibebebiranne_ İlk defa mı böyle bişey yasiyosunuz lazerden olduğuna emin misiniz güvenilir bir yer mi peki arastirdinizmi
Tuanaveannesi Elisaminannesi merhaba vücudunuz alerjik bir vücutsa olabilir. Daha önce bacaklarımı yaptırırken ben de de oldu. Her gittiğimde böyle oldu. Hijyen açısından temiz olduğu için nemlendirici krem kullandım. Kaşımamaya özen gösterdim. İz leke vs kalmadı
AngelMotherr Elisaminannesi 2 haftada halen bu şekilde mi vücudunuz ya İşlemin adı ne buz lazer mi ne