ayse4421 hiç üzülme maşallah kilosu gayet güzel çok kilolu da olmasın o da çok büyük sorun oluyor benim sütümde artmamisti ama şunu soyleyebilirim stres çok büyük etken sen kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar sütünden verim alırsın aylık alması gereken kiloyu alıyorsa gerisini hiç düşünme ve su da var yeter ki karnı doysun ve sağlıklı olsun bence en önemli şey sağlık bebeğinle bol bol güzel vakit geçir dışarıya cik gez ona aktiviteler yaptır inan ikinizde daha mutlu olacaksınız benim bebeğim kış bebegiydi hiç dışarı da çıkamadık ben bunalima girdim bir sürü şey yaşadım anneliği bile anlamadım hep stresli geçti şimdi olsa hiç öyle yapmazdım. Birde kuru incir, dut kurusu, kuru üzüm, hurma bunlari kaynat sonra blendirdan geçir meyve suyu gibi oluyor sabah akşam iç ve bol su ben çok tükettim faydasını da gördüm en azından sütün kalitesi arttı diyebilirim. Benim kızım 3.500 civarı doğdu 38+2 de bu arada iki aylıkken benim kızımda o kilodaydi 3. Ayda memeye bir yapıştı 4. Ayda 8.500 kiloya ulaşmıştı çünkü 2 ay boyunca sabahtan akşama kadar yakamdan ayrılmiyordu bebeğin daha çok küçük bol bol emzir kilo için değil ama sütün artması için