Aomom Deletedmom_79 ufak fiyat değişiklikleri diyelim ya da 🤣 olsun togg var geçerken yolda bakarız sjsnsns
Deletedmom_79 Aomom a101’e geliyomuş üstüne ekmek banıp yesinler diye. Ekmeklerde askıdaymış. 2,5 milyonun aklında tek soru? Akşam konvoya çıkmak için hortumla benzini kim çekecek🤪
delirmeceler Mlkkrm bedavallan doğalgazlarda emeklilerin zamlarından kesilecek en çok sevindiğimde bu oldu nede olsa emekliliğim var istediğime oy veririm diyen yaşlılar yakın zamanda ne peynir ne et neden başka bişi yiyemeyecek benimde tuzum kuru izleyip göreceğim
Prenseskizim-07 delirmeceler Emekli zamlarından mı kesilecek? Bunun da yapılan zamların yanında ne kadar yanlış olduğunun farkında mısınız? Senelerce işçilik yapıp ( memur veya beyaz yakalardan söz etmiyorum) emekli olup cüzi maaş alıp hala çalışmaya devam eden garibanların ne günahı var onlardan kesiliyor? En düşük emekli maaşıyla ev geçindirip kredi ödeyen ömrünü tüketmiş insanların hakkına girmektir bu. En çok da yaş yandı yazıklar olsun!
Aomom Deletedmom_79 hshshsshsh çocuğumun rızkından keserimmm aç kalırım ama o konvoyaaa çıkarımmmm derler ona da
Senazz11 Aomom al benden o kadar ahhaha oy verenler düşünsün aç kalırız yine de oy veririz diyenler bu gidişle aç kalacaklar
naynini Mlkkrm bugün Trendyol yemekte eski bir siparişimi tekrarlamak istedim (185₺) sepette (315₺) gördüğüm fiyat sonrası no no dedim 😄
Nursena0606 Mlkkrm yorum yapmayacağım, yorum yapmayacağım, hayır yorum yapmayacağım. Ben konuşmama kararı aldım. Evet evet sözümde duracağım. 😁😁
Pol34 Mlkkrm gerekirse aç kalırız ama yine oy veririz diyenler keşke sözünde dursa da bir şey almasa da fiyatlar düşse
naynini Pol34 ben de şimdi saç bakim yağı bakıyorum, kızın birisi 2021 yorumu yapmış, 91 lira ama 80e düşünce stok yaparım diyor 😄 su an ürünün fiyatı 399
Deletedmom_79 Aomom kıyma show yapanlar nerede ya göremyorum yorumlarda🙄🙄 Tarif verirdik bol oohhhhhhhhlu