Mlkkrm Kızşar bugun a101 den 6 lı danone aldım 31 tl verdım şaka gibi ya 25 krş aldıgımız danone 1,5 tl den 31 tl olmuş halla inanamıyorum
snyck Mlkkrm seçim günü gram altın 1249du suan 1325 olmuş dolar yükselmeye başladı ama insanlarda zeka yok dusunme yok yeterki bir tek o olsun ondan gelen hersey mubah valla benimde tuzum kuru evim arabam var iki memur maasimiz var zerre umrumda değil bir ekmeğe muhtaç olacak günler gelecek
Selom Ay evet bende meyveli yoğurt severdim arada alırdım en son 21₺ İdi bugün baktım 30₺ olmuş sene sonu fiyatları hayal edemiyorum kruvasan alırdım arada 10₺ dan o da 30₺ olmuş keyfi olarak aldığım herşeyden vazgeçiyorum 😥
Hacerust Aomom sorma sorma eglenecek ne buldular merak ediyorum gittikce buyuyen multeci sorununa mi sevindiler market fiyatlarina ev araba kira fiyatlarina mi anlamadim gitti millet coştu bu eglenenler sanirm enflastonda malini ikiye katlayanlar
marscicegi Aomom malesef tuzum kuru değil ama bende aynı mottodayim :) Gelen zamlara uzulmekle beraber güleceğim.
Senazz11 Aomom al benden o kadar ahhaha oy verenler düşünsün aç kalırız yine de oy veririz diyenler bu gidişle aç kalacaklar