tazeanne_20 Hem hamileyken hem de emzirme döneminde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. İkisinde de aksef 500 mg verdi doktorlar
Aselzeyno Benimde dişim apse yaptı sabah gittim doktora altı aylık bebegim var dedim emzirdigimi söyleyince largopen diye bi antibiyotik yazdı agumentin bebekte ishale neden olabilir belki dedi
Aatamom Mukaddes_5 agumemtin yerine largopen kullanmanizi tavsiye ederim doktorunuza sorun bunu mutlaka gecmis olsun 🌸
Aycegul mlkkrcn hamileyken augmentin kullandım yirmilik dişim apse yapmıştı kadın doğum doktorumun kontrolünde kullandım penisilin grubu antibiyotikler kulllanıyor gebelikte ve sonrasında bildiğim kadarıyla
mlkkrcn Aycegul bana vermediler canm o yüzden dedm bende hatta lokal anestezi ile apse temizliği yapıldı göhsümden ayrıca bogazımda da apse oldu antibiyotik kullandm ama farklı antibiyotik verdiler, o yüzden dedm.
Baybyy Mukaddes_5 aynı sorun bendede var disime işlem uygulanacak banada antibiyotik verdi 1000ml ama çok karaksiz kaldım içeriğini okuyunca baya kötü şeyler yazıyor korktum açıkçası siz ne yapacaksınız acaba