Mimoza-kizim Deletedmom_65 ben vermiyorum canım tadı cok kotü oluyo ama hafif kararmalar olduysa o kararan yerleri alıp yeşil kısımlarını verebilirsin
Yigitefeninannesi_ Deletedmom_65 çok hafif bi kararma olduysa o kısımları alıp yeşil kısımlarını veriyorum
Biroglanannesiiii Deletedmom_65 Çok hafif kararmalar varsa kararan yerlerini alıp yeşil kısmı verebilirsiniz çok varsa atın gitsin
Deletedmom_65 Mimoza-kizim çok hafif vardı yinede vermedim belki tadı kötüdür diye yarın alıp veriyim
Mimoza-kizim Deletedmom_65 kararmaması icin streç filmle sar sonra peçeteye sar oylw dolaba koy biraz daha uzun gidiyo birde ben 2 ye bölmuyorum kullanacagim kadar kısmıni kesip cikartiyorum oyle daha az bölümü kararmis oluyo onuda alip atiyorum 🥰
Deletedmom_65 Mimoza-kizim bende tam yazmıştım teşekkür ederim kavanozun içine su doldurdum koydum ondada kararmaz diyordu öne kararma yapmış
Mimoza-kizim Deletedmom_65 streçe sarip sonra peceteye sariyorum buzdolabına koyuyorum birde kullanacagim kadar kismini kesiyorum avokado dan avokadoyu 2ye bolup çekirdeğini cikarip kullanmiyorum yani oyle daha uzun sure gidiyo 🥰
Yigitefeninannesi_ Deletedmom_65 üstüne biraz zeytinyagi sürüp strece sardım ortadan kesip çekirdeğini çıkarmadım ertesi günü de verdim bi yarısını çok beklememis oluyor
Zeyzeh2 Deletedmom_65 kestiginizde kararacak yerlerine zeytinyağı sürebilirsiniz sonra streçlersiniz birazdaha geciktiriyor
eco1110- Deletedmom_65 kararmaması için saklama kabına su koyuyorum avakadonun çekirdekli kısmını suya koyuyorum kapağını kapatıyorum o şekilde kararmadı
eco1110- Deletedmom_65 kararmaması için saklama kabına su koyuyorum avakadonun çekirdekli kısmını suya koyuyorum kapağını kapatıyorum o şekilde kararmadı
eco1110- Deletedmom_65 ben olgunlaşmamış almıştım yanına muz koydum gazeteye sardım 2 günde olgunlaştı bazen beklemiş oluyor satılanlar belki ondan kararıyordur