Diladenizim2504 duruliyasmom evet 6. Ay aşımızı olduk ama 5. Aydan beri var bu durum 4 kere oldu toplamda
duruliyasmom berna_97 EEG ile EKG farklı şeyler. Birisinde beyin dalgalarına birinde kalp grafiğisine bakılıyor.
hulyaakin Diladenizim2504 titremeye başladığında eğer sizin müdahalenizle duruyorsa nöbet değildir gerçek nöbet olsa siz ne yaparsanız yapın durduramaz veya engel olamazsınız ama yine de eeg çekilmesinde ve bir doktor görüşü alınmasında fayda var çünkü nöbetlerde çok farklı tiplerde olabiliyor. Oğluma 4 kere eeg çekildi bugüne kadar merak etmeyin en acısız işlemlerden biri bu Geçmiş olsun haber verebilirseniz doktorunuzun ne dediğini sevinirim...
Diladenizim2504 hulyaakin haber veririm tabiki, umarım biz de sorunsuz atlatırız, bu EEG de bi kusmında uyumak bi kısmında uyanık olmak lazımmış sanırım nasıl yapacağım onu çok merak ediyorum kucağındayken yaparlar mı acaba EEG işlemini
Diladenizim2504 Seboo yok sıkıntı değil. Aslında kızım hızlı kilo da almıyor. 3400 doğdu 6.5 Aylık 8200 şuan, fazla mı ki acaba
Seboo Diladenizim2504 dogum kilosuna gore bakilirsa evet hizli kilo almis ama tabibsiz yenide goturun sanmiyorum kotu bisy ciksin reflex uykda kontrol edemezki kendini hizim bile gund3 kac kere elimizde bacagimizda titreme oluyo koca koca insanlariz bence icinizi rahat tutun tedbir kuldan tevekkul allahtan t3dbir icin goturun iciniz rahat etsin benimde oglanin ensede beze var buyume yapmiyor ama analik icim rahat degil usg cektircem 3 4 doktora goturdum hepsi normal buyurken olucak bu trz bezeler disten olur enfeksiyon gecirir bogaz ondan olur dediler usg istedim
Diladenizim2504 Prensinannesi23 bugün 3’den sonra götüreceğim. İnş bir sıkıntı çıkmadan evimize döneriz
Prensinannesi23 Diladenizim2504 inşallah canım yani epilepsi genellikle çıkarsa geçici bir durum doktorum bana öyle demişti ve benim geçti yan komşumun iki oğluna bebeklikte epilepsi hastasıymış geçmiş yani olursa da rabbimden korkma diye söylüyorum inşallah tertemiz çıkar 🤲🏻❤️
Diladenizim2504 Durutanem bu videoları izlemesine ne gerek var zaten EEG de olup olmadığı çıkmıyor mu?, umarım değildir yaaaa 😭😭
sabirsizbebek15 Diladenizim2504 midesi kalkıyor dur biZimki de şurup içerken emziği almak istemediğinde yapıyor
Deletedmom507 Diladenizim2504 canım ben ayağımda salladım o şekilde uyudu arada uyandı uyanık olması da lazımmış arada 45 dk veya 1 saat i buldu
hulyaakin Diladenizim2504 kucaģımda çektiler eeg.yi sorun olmadı oğlum emerek uyuyor benim başka türlü çekemezlerdi zaten... Video çekmeye çalışın denk gelirse nörologlar için çok önemli tanı koyabilmeleri adına. oğlumun tüm eeg.leri mr.ları ve tomografisi temiz çıktı elimizdeki videoya göre epilepsi nöbeti dendi ve tedaviye başlandı ama tipini belirleyebilmek adına genetik tarama da yaptırdık biz eeg temiz deyip tedaviye başlamasaydık belki de daha ağır sonuçlara yol açılabilirdi bizde çünkü günlük nöbet sayımız bir anda artmıştı ama şu an gelişimi vs iyi biraz geriye düsmüş olsak da toparladık çok şükür👼
Durutanem Diladenizim2504 epilepsi tedavisi goruyor yani surekli bi ilaca mahkum olacakmis ve hep saatlerini duzgun kullanmaliymis. Nöbetleri durdu ama eeg iki sene art arda duzgun cikmaliymis ki ilacini ufak ufak azaltip insallah birgun bitirsinler
efemom Diladenizim2504 aynısı oğlumda da oluyordu video çekip doktoruna gönderdim büyüme atağı dönemlerinde olur korkmayın demişti siz de video çekip doktorunuza gösterebilirsiniz
Harikamm Diladenizim2504 titremeyle iligili burda bir arkadaş post açmıştı be video paylaşmıştı bir bebeğin emerken titremesi diye şuan çok net hatırlayamıyorum ama 6. ay aşısından sonra oldu falan yazmıştı YouTube’dan araştırın isterseniz bir anne bebeğine biberonla mama yedirirken çekmiş
Diladenizim2504 Harikammevet izledim o videoyu yabancı bir kadındı videodaki sanırım. Evet öyle titriyor 🙁🙁 ama bizim 6. Ay aşısından öncede bir sefer olmuştu 3 seferde aşı sonrası oldu maalesef
Diladenizim2504 Prensinannesi23 umarım yoktur varsada umarım geçer bebeklerin hasta olması kadar kötü bir şey yok sanırım insan kendi çocuğu olunca daha iyi anlıyor Rabbim hepsini korusun çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 🙏🏻🙏🏻
tuba28 Prensinannesi23 merhaba mesajınız bana çok umut verdi benim bebeğime epilepsi tanısı kondu ve eeg emar temiz ama yine de ilaç kullanıyoruz komşunuzun çocuğu ilaç kullandı mı nasıl dı nöbetleri nolur bana bi bilgi verin