Diladenizim2504 Svltzcn bence bir danışmalısınız. İyi veya kötü sonuçları olabiliyoruz tedirgin etmek istemem benim karşıma çıkan her doktor kesin epilepsi teşhisi olduğunu söyledi. Özel bir klinik muayenesinde kızımın hiç bir sıkıntısı olmadığı çıktı şükürler olsun ki ama tedbirli olmak şart. Benim şuan kendiliğinden gelir kauboldu en son 6-7 aylıktı bitmişti diye hatırlıyorum şimdi bir yaş diyeceğiz inşallah.
Svltzcn Diladenizim2504 bende 3 kere fakan oldu üst üst diyebileceğim şuan olmadı malum doktorada gidemiyoruz ilk gittiğimde soracağım şey olucak korkuyorum epilepsi için başka şikayetleri varmı acaba size doktor demişmiydı
Berenikomm Diladenizim2504 merhaba siizn postunuzu okudum bu titreme belirtileri beni. Kızımda da var 5 buçuk aylığız.. Siz Dr kontrolünden sonra her hangibir şey çıktı mı acaba ?
Diladenizim2504 Svltzcn dalıp girmeler dil çiğnemek ve emerken titreme şikayetiyle gittim ben bebeklerden epilepsi çok çeşitli olabiliyor mesela benim kızıma uyku EEG si çekmişlerdi belirtiler de farklılaşabiliyor tabi ki ama içinizi gene de ferah tutun. Birde küçükken düştü mü falan diye sormuşlardı Oda bu tür titremelere sebeb olabiliyormuş klinikte çoğu tanıştığım hasta yakınları çocuklarının Doğum anında solunum sıkıntısı çektiğini yada düştüğünü düşürüldüğünü söyledi ama tabi başka sebeplerden de çıkabiliyormuş bu hastalık. Umarım bu corona dan sonra viran önce götürürsünüz en azından içiniz rahatlar umarım bebeğiniz ok sağlıklıdır 😊
Svltzcn Diladenizim2504 amin çok saolasın 3 aylık ken düştü ama 40 cmden doktora götürdük bişey yok demişti zaten kucağıma alınca ağlaması durdu inşAllah bian önce geçerde giderim
Asmrtgkt-38 Kızlar benm bebeğim dede vardı uyku miyoklamisi dedi doktorumuz tutunca titreme duruyorsa uyku miyoklamisi ani beyin gelişiminde meydana gelen bişi
Diladenizim2504 Svltzcn benimkinde 4 aylıkken pusetten düşmüştü. Sonrasında başladı tesdaüfmüdür bilmiyorum ama.. umarım canım tekrar çok geçmiş olsun 😊😊
Svltzcn Diladenizim2504 saolasın belkide düşmenin etkisi var bilemedim şimdi İnşAllah bişey yoktur. Rabbim bütün çoçukları korusun🤲🏻
umgumgu Minikoglumb soğuktan tir tir titrersin ya onun gibiydi. 15 aylık olmak üzereyiz şuan öyle bi titreme kalmadı.
Canimbebegim umgumgu benim bebegim 15 gunluk arada dudaklari sadece titriyor o da emzirince neden bilmiyorum
Canimbebegim umgumgu benim bebegim 15 gunluk arada dudaklari sadece titriyor o da emzirince neden bilmiyorum
umgumgu Canimbebegim dudak çene titremesi normal diye biliyorum. Bizim de vardı o da geçti 🤷♀️ insan yeni anne olduğunda herşeye takılıyor. Merak etmeyin herşey yoluna girecek 😊 allah korusun bir hastalık olsa zaten kendini belli eder anın tadını çıkarın 😊 allah bağışlasın 😊
Diladenizim2504 Epilepsi için çok erken bir ay süreci iyi düşünün tabi ama tedbiri elden bırakmayın 5-6. aylarda sıklaşır devam ederse kesinlikle bir doktora götürmelisiniz , şimdiden geçmiş olsun canım
Kadriye043043 Diladenizim2504 bizde gece sıçrama oldu lütfen doktora götürün biz egg ve ultrason için sıra bekliyoruz bizde gidicez nasipse
Diladenizim2504 Kadriye043043 biz gün götürdük çok şükür kızım 2 yaşında şuan çok Şükür ki birşey çıkmadı umarım sizin de sonuçlarınız temiz çıkar 👏🏻👏🏻