tuba28 merhaba canım öncelikle komşumun bir oğlu 5 yaşında nöbet geçirmiş bayılıp kasılarak o zamana kadar hiç bir belirti yokmuş sonrasında tedaviyle 4-5 yılda geçmiş küçük oğlu daha 40 günlükken ateşle beraber geçiriyor oda bir anda gözleri kayıyor ateşi çıkıp vücut kasılıyor şuna 14 yaşında oda artık tedavi görmüyor geçti bende kafama ağır bir darbe sonucu çarparak nöbetler geçirmeye başlamıştım 12 yaşımda eeglerim biri temizse biri bozuk çıkıyordu tam teşhis koyamıyorlardı 2 sene ilaç tedavisi gördüm ilaca ilk başlandığında nöbetlerim artmıştı haftalarca hastanede yattım çok şükür 18 yaşıma kadar ara ara nöbetlerim oldu ama sonra bir daha yaşamadım sadece aşırı sinir üzüntü anında nüksedebiliyordu benim vücudumda uyuşma oluyor ellerim kasılıyor doktorum bunu anladığın anda ellerine yüzüne soğuk su çarp demişti o şekilde iki kere yaşadım şükür nöbet geçirmeden atlattım benim kuzenim de kafasını çarpma sonucu nöbet geçirdi epilepsi hastası onun ileri derecede ağızdan köpükler geliyordu doktor ömür boyu ilaç kullancak demişti ama o da 16 yaşına kadar kullandı sonra eegleri temiz çıktı ilaç tedavisini bitirdiler yani içinizi ferah tutun etrafımda kendim de dahil olmak üzere epilepsi hastası olan çok tanıdığım olduğu için geçmicek bir hastalık değil 😊 kuzucuğa da rabbim şifa versin ilaçları düzenli ve saatinde kullanmaya dikkat edin yeterli 😊