Diladenizim2504 fatima genelde değil hep gündüz öğlenleri yanımda yatırarak emziriyorum ve o esna da oluyor akşam falan yok uyanıkken yok gece ben uyurken oldu mu bilmiyorum ama attık uykularım da kaçıyor
Deletedmom73 Diladenizim2504 benim oğlumunda bacagında oluyordu aynı sey ara ara titriyor tuttugumda duruyordu. Doktor tuttugunda duruyorsa sorun yok bebeklerde olur arada ama tuttugunda devam ederse nörolojinin görmesi lazım sorun olabilir demişti.
Diladenizim2504 Deletedmom73 bizimki her halükarda da görülmeli dedi sonuç iyi de kötü de çıksa Kayseri nörolojiye götürülecek
Deletedmom73 Diladenizim2504 tabi en azından içiniz rahat olur. İnşallah bi sorun cıkmaz. Benim ki öncesinde göründüğü için bise cıkmamıstı götürmedim tekrar.
Durutanem Diladenizim2504 epilepsi dogum esnasinda beyinin oksijensiz kalmasindan kaynaklaniyor bildigim kadariyla
Hohomoromu Durutanem sadece ondan kaynaklı değil canım oyuzden de olabılıyor ama bır cok sebebı var beyıne buyuk bi darbe almak , yüksek bi yerden düşerek kafanı çarpmak, genetik te olabılıyor snn yazdıgın gibi o sebepten de olabılıyor
Durutanem Hohomoromu doğrudur canım pek bilgim yok hani benim aklima şey geldi mesela normal dogum yaparken su erken gidip bebek haznede bekliyor ya son dakika sezeryana aliniyor acaba ondam kaynak li olabilir mi diye düşündüm. Bizim hastamizda bebek 26 haftalik 800 gr dogd u dogum esnasinda beynine oksijeb gitmemis diye oyle olmuş simdi sukur iki yasinda ama epilepsi
Diladenizim2504 katmerliana yarın gidiyorum Kayseri de özel bir klinik buldum. Orada yaptıracağım bütün tahlillerinin
Zuzuuu Diladenizim2504 İstanbul'a gitme şansınız var ise dalınd tek Prof diyebilirim instagrma da Didem hanım dirençli epilepsi hastası bebeği için doktor önersi yapıyor ve videolar yayınlıyor nöbet şeklinin bakın bi isterseniz
Deletedmom507 Diladenizim2504 canım nöbeti tetikliyormus epilepsi değildir de yine de ne olur ne olmaz diye önlem almak iyi olur
Deletedmom507 Diladenizim2504 canım b12 değerlerine bi baktır istersen şimdi bi makale okudum bebeklerde 6. Aylarına gelince b12 vitaminleri azalıyormuş ve belirtilerden biri de titreme imiş senin bebeğinde 6 aylık galiba
Arven10 Diladenizim2504 EEG nin bir zararı yok yenidoğan bebeklere bile çekiliyor radyasyon içeren bir uygulama değil beyinin nöron iletim hızını elektriksel boşalmaları ölçüyor korkmadan çektirebilirsiniz
Erdemim Diladenizim2504 benim oğlumun da içi ürperir gibi titremesi olur nerdeyse hergün. Ama çiş yaparken oluyor sizde bir kontrol edin isterseniz