osibrabia Diladenizim2504 insallah bisey olmaz o zaman ya ama yine de tabii dediginiz gibi gitmekte fayda var.rica ederim 🤗
Daisyy Diladenizim2504 canım benim abimde epilepsi var uyku eegsi çekiliyor bazen ama uykuda nöbet geçirmesi önemli değil sadece beyin sinyallerini kontrol ediyorlar yani titreme olmasa da eeg çekilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız geçmiş olsun
Janss Diladenizim2504 Tekrar oldu mu peki o 3 kereden sonra ? Herşeyi temiz çıkar inşallah bu güzel gecenin hürmetine şifa diliyorum meleğinize 🤲🏻
Diladenizim2504 Janss amiiin allah razı olsun 🤲🤲 rabbim süze de evladınızla yuvanız da mutlu bir ömür nasip etsin önce sağlıkla 🙏🏻
245 Diladenizim2504 Menenjit anlasabilmesi icin belinden omurilik siviisi aliyolar. Benimkinden aldilar. Oyle anlasildi
Diladenizim2504 245 bebek için çok ağır hastalıklar bunlar 😞😞😞 kurban olduğum rabbim evladıma acı. Yaşatmasın
Ecelila 245 menenjit asisi oldunuz mu nereden kaptı acaba yavrucak şimdi nasil bakteriyelmi viralmiydi rabbim melegine şifa versin
asbek Diladenizim2504 cnaım aynısı bizde de oldu dediğin gibi çiş yaparken oluyor titreme olduğunda elinle tuttuğunda geçiyorsa korkma ben de çok taktım EEG çektirdim bişey çıkmadı çok şükür .. tam o esnafa altına bak ya çiş yapıyor ya da yapmıştır
Diladenizim2504 Deletedmom507 engel olamıyorum kendime uyuyamıyorum sürekli gözüm onda sanki gece başka çeşit atağı olacak diye dün gece 5 den beri ayaktayım onu izliyorum uyku tutmuyor 😰😰
Daisyy Diladenizim2504 abim 30 yaşında. 6 yaşından beri epilepsi ilaçları kullanıyor. Çok stresli olduğunda çok yorulduğunda 30 sn süren nöbetleri oluyor kasılma şeklinde. Erken teşhis sayesinde ileri bir durumu yok. Üniversite okudu memur oldu 😊
Janss Diladenizim2504 Üzüldüm . Kısa sürede çözülüp neyse çaresine bakılır inşallah . Sonuçlar çıktıkca burayı güncelleyin olur mu ? 😌
Diladenizim2504 Janss umarım iyi çıkar ve güzel bi post Açar bilgilendirim ☺️☺️ Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 👏🏻👏🏻
Zuzuuu Diladenizim2504 Geçmiş olsun 🙏🏻 Ama tek titreme olarak seyredilmiyor dalma göz bebeklerin titremesi şeklinde gibi seyredebiliyor
Diladenizim2504 Zuzuuu dalıp gitmemiz var ama göz bebek titremesine şahit olamadım kızım da uyku halinde oluyor titremeler
Durutanem Diladenizim2504 epilepsi tedavisi goruyor yani surekli bi ilaca mahkum olacakmis ve hep saatlerini duzgun kullanmaliymis. Nöbetleri durdu ama eeg iki sene art arda duzgun cikmaliymis ki ilacini ufak ufak azaltip insallah birgun bitirsinler
Diladenizim2504 Durutanem umarım o da en yakın zaman da iyileşir.. eabbin ailesinin yardımcısı olsun kedine de şifa versin inş