Melikeveannesi Bunlar güzel ama bebek hareketlenince sıkıntı. Ben annemin evine aldım. Misafirliğe yada kalmaya gidince kullanıyorum. Sürekli kullanmak için daha ağır birşey iş görür. Dolaptan falan 2. El bakın bence bir süre sonra bunları kullanmayacağız çünkü
Mervetnl Melikeveannesi sıfır da alabilirim ama kararsızım tecrübemde yok görünce bi sormak istedim 😌
sadekahve_bitter Mervetnl Kraft tapas mama sandalyesi çok memnunum iri bebekler için ideal rahat sığar ikea modeller dar oluyor
Alya-Sena Mervetnl bu degl de bir tane daha geldi o daha iyi beyaz önü oyuncakli olan. kuzenm kullandi memnun kaldi.
1tostos22 Alya-Sena Ben de bugün aldım tabi çok az kullandık ama fiyatina göre kaliteli geldi bana baya.
Dbe1506 Mervetnl ben kızım doğmadan önce şoktan bunu aldım 160 tlydi o zaman şuan 2 yaşında hala kullanıyorum kaymıyor kolay kolay kurulumu kolay ve zaten en pahalı en sağlamınıda alsanız yalnız bırakamazsınız otururken sallanmasa bile ayağa kalkma eğilimleri oluyor çocukların ben fazla para vermek istemedim sonuçta ne kadar zaman kullanılacak birşey ki
Mervetnl Dbe1506 ay ben bunu 2,5 sene önce arkadaşımın bebepi bize geliyor otursun diye 49₺ ye almıştım 🫣 Evde var şu an bundan
gokcenin_annesi_ Mervetnl benim de bebeğim 25 günlük babası sürpriz yapıp almış 😂 çok kaliteli bir şey değil açıkçası ama sürpriz yaptığı için bir şey diyemedim
Dbe1506 Mervetnl yani bana göre beklentimi karşılıyor alt tarafı yemek yedirip kaldırıyoruz saatlerce üstünde durmuyorlar zaten yemek yedirirkende yanında duruyoruz sizinde duruyorsa kullanın bence ayrıyetten para vermeye gerek yok bence
Bugleminannesi28 Mervetnl iki arkadaşımda aldı birinin oğlu 8 aylık diğerinin ki 1 yaşında 8 aylık olan fisherprice olanı 1 yaşında olan beyazı aldı turuncu olan çok sallaniyormuş beyaz olan da sağlam değil dedi arkadaşım çocuğu bir vurmuş masasına kırılmış. Bende alacaktım almadım sonra çok tavsiye edilen Royal mama sandalyesi aldım kızım çok hareketli hiç yerinde durmayan bir kız olmasına rağmen bir ml bile sallanmıyor çok sağlam ağır ve rahat çok memnunum tavsiye ederim fiyatı da uygun https://ty.gl/wqduclja1v
Dbe1506 Mervetnl aynen bi kaç kez kullanın baktınız içinize sinmedi o zaman başka bakarsınız elinizde varken değerlendirin en azından sonra o kadar para verdiğinizi beğenmezseniz paraya yazık olmasın bu devirde zor bulunuyor para