Busebulut Merhaba kızlar havalar ısınmaya başladı malum bebeğim 3 bucuk aylık klima çalıştıracağım gecelerı sıcak oluyor kaç derece de sabaha kadar çalışmalı kliima ? Bebek için sorun nasıl olmaz
[silindi] Busebulut benim kızım da 8 aylık evim teras katı eğer klima açmazsam pişeriz ama açarsak çarpar diye korkuyorum allahım nasıl geçecek bu yaz allahımmmm yardım et
witcher Busebulut Ben kızım doğdugunfan beri açtım 25 derece de direk vurmamasına dikkat edin çok şükür hiç çarpmadı
Mervetnl Busebulut cmt doktoruna sorucam bende biraz internetten baktım direk vurmazsa üstünüde örterseniz sorun yaşamazsınız demiş ama sürekli çalışması bebeği geçtm bizim için bile sağlıklı değil milrop vs açısından belki ara ara açmakta fayda var. Gittkten sonra tekrar yazarım isterseniz
Busebulut witcher 25 klıma ıcın ıdeal o zaman sabaha kadar acık durabılır yanı .nasıl yatıyor gecelerı ne gıydırıyorsunuz
Cagnimanne Busebulut biz hala battaniye ile yatıyoruz siz nerede yaşıyorsunuz klima açma derecesine gelmiş 🥹
Cagnimanne PamukPrensesannesii kız bodrumda yaşıyoruz ama vlla hala battaniye ile uyuyoruz tövbe yarabbim isinmadi buralar
PamukPrensesannesii Cagnimanne Hava kaç derece ? Adıyaman’ dayız 30° yanıyor buralar. Klima da yok vantiyle idare ediyoruz. Keşke burası da orası gibi olsaydı
Cagnimanne PamukPrensesannesii gündüz 22 derece akşam da 15 16 derece . Isınması gereken ilk yerlerden birisi burasiydi aslında ama bu sene değişik bir sene oldu . 🤦♂️🤦♀️
witcher Busebulut Suan biz klima açmıyoruz kızımda 1 yasında üstünü örtmeyi sevmiyor bu sene naparım bilmiyorum ama 3 aylıkken kısa tulum ya da ince uzun bir alt kısa kollu üste ve müslin örtüyordum. Siz anlarsınız ztn üşüyüp üşümediğini kontrol edin sık sık
witcher Busebulut Yani bizimki yüz üstü yatıyordu o yüzden yüzünü örtmezdi onu bilemicem açıkcası bebeğinizi en iyi siz tanırsınız nasıl rahat edecekse öyle yatırın yarım örtebilirsniz ya da ince uzun pijama yazlık uyku tulumları var onlardan giydirebilirsiniz
Yamacefeninannesi Busebulut biz oğlum doğdugundan beri her yaz kullaniyoruz 23 derece yapıyorum olduğu bölgeye gelmemesi icin birde hafif balkon camını aciyorum icerinin havası kurumasın diye
Busebulut Yamacefeninannesi 23 derece de kı klımalı odada be gıydırıyorsunuz bebegınıze ? 4 aylıkken falan ne gıydı mesela