Zeliff melisimm_ böyle konularda endişe etmeyin her bebek farklıdır ☺️ benim kızım 8 buçuk aylıkken dönüp 10 aylıkken emekledi.
melisimm_ Zeliff benim kızımda 4 aylıkken 6 aya kadar dönüyordu sonra desteksiz oturabilince dönmeyi bıraktı. Dün tekrar dönmeye başladı.
merkursavascisi_06 melisimm_ 9 aylık hala emekleyemiyor, dizler üstünde emekleyemiyo yani ama oturarak hareket ediyor dizleri üstünü deniyo ama olmuyo. Bir aydır oldu bu hareket olayı da
melisimm_ merkursavascisi_06 ilginç. Emekleme için dizlikler var denediniz mi? Canı yanıyor olabilir mi acaba ?
merkursavascisi_06 melisimm_ denk gelmedi bacağına denedim😅 yani emeklemek zorunda değiller zaten böyle ilerlemek istiyo demek ki😇 doktor kuzenim de emeklemek gelişim basamağı değil dedi
Burcu2614 Bares benim oğlum da tombis biraz 😍🥰 ayni şekilde ellerinden tutunca yürüyor tıpış tıpış. İkizi emekliyor bayagidir o yuzden merak ettim
Zeynosileannis melisimm_ 8 buçuk aylık emekledi 1 yaşına girdiği gün yürüdü yani 7 aylık emeklemediği için geç kalma durumu olmadı. Herşey sayı verip anneleri strese sokmasalar keşke 😂