melisimm_ Bebekleriniz ne zaman emekledi? Benim bebeğim 7,5 aylık ama yüz üstü durmayı sevmiyor hala emeklemedi. Gerçi daha zaman var ya da emeklemez belki. Bilmiyorum hayırlısı..
Misraninannesi1 melisimm_ 9 ay 22 günlük haşa emeklemiyor ama ayakta durmaya başladı tutunmadan bir kaç adım atıyor.direkt yürüyebilir her bebek emeklemiyor boşverin kafanıza takmayın o istediği zaman istediği şeyi yapsın 😂
Melis1706 melisimm_ 7 ay 6 gunluk biseylere uzanirken popoyu nihayet yeni kaldirabildik onda bile yuzustu dusmeden almaya calisio birde onde ayaklarimiz ayak ayak ust uste rahatindan hic odun vermiyor heralde ay sonu bulur belkide emeklemez bilemiyorum cani isterse 😂😂yurutec aldik hic hep ben onden cekiyorum belki biraz sey yapar diye yok ben usengecimde kizimda usengec sanirim😂😂
lyl0742 melisimm_ 8 aylıkken emekledi ve 10 aylıkken yürüdü belki bebeğiniz emeklemeden yürür geç de emekleyebilir yeğenim 11 aylıkken emekledi 16 aylık daha yeni yeni yürüyor
melisimm_ Misraninannesi1 haklısınız aslında. Annelik refleksleri sanırım. Merak ve endişe sarıyor hemen. Gelişim videolarında 7 aylık emeklemeye başlar diyorlar ama bizimki oralı değil hiç 😂
melisimm_ Melis1706 uzanma, yüzme, ayaklarına destek koyunca öne itilme, çok başı sıkışırsa dönme davranışları var ama çabuk sıkılıyor. :/
Seydaaa5 lyl0742 masallah yürümeden önce desteksiz ayakta duruyormuydu benim kızım 1 aydır ayakta dikiliyor kendi ama cesaret edip adım atamıyor
melisimm_ lyl0742 ben 9 aylıkken yürümüşüm. Eşim 12 aylıkken. Yani bunun dışında çevresel koşullara bağlı geç yürüme de olabilir tabi..
Bares Burcu2614 hayır sormadım emekleme gelişim basamağı değil diyorlar benim oğlumda 5 gün sonra 12 olucak ellerinden tutarak yürüyor biraz kilosuda var tabi
Burcu2614 Bares benim oğlum da tombis biraz 😍🥰 ayni şekilde ellerinden tutunca yürüyor tıpış tıpış. İkizi emekliyor bayagidir o yuzden merak ettim
AbEsMu130125 melisimm_ benim oğlum yüzüstü durmayı hiç sevmezdi heralde hiç emeklemedez diyordum ama 8 aylık olduk emeklemeye başladı çok şükür. Her yerden çıkıyor sürekli ayaklarıma yapışıyor.