Gryffindor Ama inan bir yandanda iyi yapıyoruz tabi aşırı olmasa daha iyi olurduda işte millete bakıyorum kadın telefonla oynuyor görüntülü konusuyor cocuk nerde kiminle napıyor umrunda değil takip etmiyor bu şekilde bir çocuk kayboldu kadın gitti aradı baya uzun süre sonra buldu almıs basını cıkmıs oyun alanından cocuk yani bu kadarda sorumsuz olunmaz aşırı rahatlar ya benım cocugum allah korusun orda kaybetsem ortalığı birbirne katarım sadece yok diyor normal sekılde cocuk birde ayakkkabısız gitmiş içim acıdı resmen , neyseki buldular aklımı oynatırdım ben o kadının yerinde olsam😤😤
Böyle rahatların çocuklarıda masallah gayet iyi birşey olmuyor, rabbim korusun yine birsey olmasında aslaa şaşıp kalıyorum istemsiz bizmi çok pimpirikliyiz diyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Oğlumda öyle evde sakin olan cocuk dısarda hiç aklına gelmiyoruz bırakıp rahat gidiyor ondan daha yaşca küçükleri orda kendi halinde oynarken bizimki ben kapşonundan tutuyorum artık arkasında gölge gibi bu haldeyim herkes bankta rahat oturuyor 😥🤦🏻♀️🥹