Gryffindor 🥹 sen eşittir ben demektir ♥️ ben de ilk başlarda öyleydim. Merdivenlerden çıkmasından korkuyordum beraber çıkıp iniyorduk. Düşün aşağıda tutacak kimse yok diye kaymasına izin vermiyordum 🥲 bi gün parkta kızımla aynı yaşta bi kızla karşılaştım. Aralarında 10 gün var. Kızım ondan daha yapılı o minicik 🤗 çok daha ufak duruyor. Ama o merdivenlerden bi çıkıp kayışı var görmen lazım. Ağzım açık kaldı😧 sonra dedim ben bi yerde hata yapıyorum sanırım. Ertesi gün kızımı parkta saldım ama peşindeyim asla uzak değilim. Merdivenleri çıktı kaydırağa yöneldi bana baktı, kay kızım korkma ben burdayım dedim. Kayarken de elinden tuttum. Çok da güzel kaydı. Demekki dedim yapabiliyormuş. Bıraktım artık aylardır ellemiyorum. Koşuyor düşüyor kalkıyor kaydırağa tersten çıkmaya çalışıyor kendi çapında eğleniyor. Artık kayarken elinden tutmuyorum ve bak asla küçük kaydıraktan kaymadı hep büyük olanlara yöneldi. Şuan sadece dönen kaydırağı beceremiyor yatarak kayıyor o yüzden uçuyor 😂 bunları yaparken ben bankta oturacak rahatlığa henüz kavuşamadım ama çok yakın olmayacak şekilde parkın içinde ben de onunla dolaşıyorum yalan yok henüz aklı başında değil hala. Şunu yaparsam ne olur diye düşünmeden bodoslama yaşıyor 😂😂😂 sen de biraz rahat ol bak göreceksin o zaman o da neler yapacak ağzın açık kalacak ♥️