pelinn01 Kızlarrr doktor tavsiyesi ile biogaia gaz damlası kullanıyoruz ama hiçbir faydasını görmedik yeni doğan daha etkili kullandığınız damlalar var mı varsa nedir öneride bulunabilir misiniz?
alya00 pelinn01 biogai gaz damlası değil bağırsak düzenleyici.ben ne pahalı markalar kullandım bir sürü para verip en iyi metsil geldi ucuz bişi bence onunla başla.çünkü her gaz damlası her bebeğe iyi gelmiyor.deneyerek bulmak lazım
GiybetReis pelinn01 biogaia etki görmek için her gün düzenli aynı saat aralıgında kullanmalısınız. 2-3 hafta sonrasında etki göstermeye baslıyor. Etkisini görüncede bırakmayın. Düzenli kullanın. Biz 5ay olana kdr gaz bitene kadar kullandık.
Nslihan Bize de etki etmemişti sonra sab simplex kullandım onun da etkisi kısa sürdü en son 2,5 aylıkken nurse harveys damla kullanmaya başladım bebeğim daha rahatladı 2,5 ay çok acı çektirmişim yavruma
pelinn01 Nslihan bir kaç kişiden daha duydum 27 günlük oğlum tam anlamı ile başladı gaz ve tuvalet problemimiz birde bunu denicem teşekkür ederim
Emily37 pelinn01 canım en güzeli nurse harvey damla.ben ilkimde sab simplex kullandım işe yaradı ama kızımda yaramadı maalesed ve doktorumla eczacım nurse harveyi önerdi daha ilk günden fayda etti.3 aylık olana kadar kullandım.birde sürekli bebe yağı ile karnına masaj yaptım.şuan 7 aylık ve kakası ve gazı olduğunda zeytinyağı yada kayısı kaynatıp suyunu veriyorum
pelinn01 Emily37 sürekli zeytin yağı ile masaj yapıyoruz her altını değiştirmemde hatta ama güm geçtikçe artıyor bende rahat etsin istiyorum diğer damlayı da denicem bugun başlarım çok teşekkür ederim
Emily37 pelinn01 canım zamanla rahat yapıcaktır.benim oğlum kolikti nerden baksan 1 yıla yakın hergün masaj yaptım damla kullandım ama sonra birgün kendisi yapmaya başladı herşeyi.kızımda da 3 ay sürdü bu durum.Nurse harvey damla zaten zeytinyağı gibi o yüzden rahat çıkartıyor gazınıda tuvaletinide.ben birde çocuklarımda gün içinde bacaklarıını karnına doğru hareket ettirirdim oyun gibi bişiy oldu bu bizde tavsiye ederim kuzum sanada
GiybetReis pelinn01 evet bi arkadaşta yazmış size. Dediğim gibi 2-3 hafta pes etmeden düzenli kullanın. Basit olarak şöyle açıklayayım aslında bu bi Bağırsak düzenleyici . Kısa sürede gerçekleşmesi zor. Zamanla düzelecek🌸
Melekbas pelinn01 her bebege hepsi iyi gelmiyor probiyotik aldiginiz damla gaz icin degil. Ben en pahalisina kadar denedim en son metsil iyi geldi devletin odedigi. Bence en ucuzundan baslayin deneyin saati saatine vermeniz gerekiyor ve iki aylikken en zirve zamani sonra azalip bitiyor
Mevos1423 Melekbas kaç kere verdiniz kaç damla? Bizde mahvolduk krizler başladı nurse harvey bize hiç iyi gelmedi biaoga da 😭
Melekbas Mevos1423 sabah aksamdi sanirim uzerinden baya gecti acikcasi hic hatirlamiyorum gunde iki kezdi ama kac daml verdigimi hatirlamiyorum. Ben mommy bliss e kadar almistim ama kendiliginden gecmedigi surece gecmiyor sadece biraz hafifliyor. Geciyor merak etmeyin bir surec bitiyor🙏
Betul_61 pelinn01 kuzum bio gaia gaz damlaso değil bizde kullaniyoruz o bağırsak düzenleyici ama.gaz damlasindiyorsan SAB SIMPLEX der tek geçerim çok çok iyi bir damla
pelinn01 Betul_61 doktorumuz ısrarla gazı da geçirir bu diyince bende bir umut 1 haftadır kullanıyorum Teşekkür ederim 🙏
fatmamasal Betul_61 ben doktora sordum biogaia kullaniyoruz başka yanında bibtane jullansak mi die o gaz içinde etkili zaten kullanmayın dediler bende kullanmıyorum.
Betul_61 pelinn01 rica ederim canim yok değil malesef gaz için sab SIMPLEX kullan çok iyi bir gaz damlası üç çocuğuma da kullandım
dayes pelinn01 vitagil microflora kullandım ben memnun kaldım çok şükür. İçeriğinin doğal olması da hoşuma gidiyordu