Stresbabacimstress AleynaNur228 bu arada onlinede denenmiş ürün iade almıyorlar diye biliyorum emin olmamakla beraber keşke mağazasında deneseydiniz.
AleynaNur228 Stresbabacimstress denedim mağazasına gidip ama evimde detaylı kullanınca fikrim değişti
AleynaNur228 Stresbabacimstress denedim mağazasına gidip ama evimde detaylı kullanınca fikrim değişti
Benisahtesevme2 AleynaNur228 dyson musterı hızmetlerını arayarak halledebılırsın mağazaya gıtmenw gerek yok
Stresbabacimstress Benisahtesevme2 ben trendyoldan almıştım iade kabul etmemişlerdi başka marka zar zor iade edebildim.
Leyla0613 AleynaNur228 mydyson uygulamasını indirin oradan canlı desteğe bağlanırsanız yardımcı olurlar hangi modelini aldınız ve neden memnun kalmadanız ilk kez duyuyorum memnun kalmayanı
anestod AleynaNur228 bende alcaktim Dyson ama bir arkadasimda denedim fiyat performans ürünü değil kesinlikle. Daha uygun bir fiyata ihlasin supurgesini aldım yok böyle bir şey. Kullandiysaniz geri alacaklarını sanmıyorum teknolojik ürünlerde böyle bir şey vardı sanırım.
AleynaNur228 Huma_kus34 çekim gücü hoşuma gitmedi ve bir hafta oldu geleli sürekli filtre temizliği uyarısı veriyor ben aynı işi kablolu süpürge ile de görüyorum
EmineYilmaz AleynaNur228 ben de alacaktım kuzenimde gördükten sonra şükrettim acele etmediğime bence iade olur memnun kalmamışsınız sonuçta
seninbenimlederdinne_ AleynaNur228 v10 almıştım bende ince halımı süpüremiyordum sinir oldum yapışıyodu yani tek elimde çocuk diğer elimde süpürge bide onla uğraşıyordum diye sattım direk iade yapmadılar ben mağazadan almıştım, dyson değilde evkır gibi bir mağza.
gayesen seninbenimlederdinne_ ince halıları eko modda süpürmek gerekiyor Dyson müşteri hizmetleri söylemişti bende zorlanmıştım şimdi hiç bir sıkıntı olmuyor, diğerler modlarda yapışıyor .