Ayseecrin Deross__ 1g yazıyor ilacın üstünde ama günde bı kere zaten reçete yazıyor evet ama 1g bizim evet doğru diorsnz evet aynı saate yapticam teşekkürler bilgilendirme yaptgnz için
Cihangiriinannesii Ayseecrin İğne çok daha etkili oluyor daha 2. İgnede bile şikayetleri geçiyor çocukların nerdeyse yani etki etmesi konusunda sıkıntınız olmasin şuruplara göre daha etkili
Ayseecrin Cihangiriinannesii evet çok doğru diorsunz internet baktm iğne yorumlari korktum acayip şeyler yazıyor burda paylaşım yapmak istedim sormak istedm teşekkürler bilgi verdignz için sizde oldunuzmu bebeginiz igneden
Ayseecrin Cihangiriinannesii faydası oldumu iğnenin enfeksiyon gectimi bizim 5 gün bugün de 2cisi yapilcak pazar günü bitiyor ağır gelirmi
Cihangiriinannesii Ayseecrin Faydası oldu tabi hemde çok anında kesildi hastalığı. Ağır gelecek olsa doktor vermez merak etmeyin hatta biz bir buçuk doz şeklinde kullanmıştık. Her gün aynı saatte olmasına dikkat edin
Elisam16 Ayseecrin daha yeni bitti kızımın iğnesi 4 tane yazmıştı doktor. Enfeksiyon varsa mutlaka iğneyi yaptırın enfeksiyon olduğu için yemek yemiyor ateşi fazlaca çıkıyor bu iğne çok iyi gelecektir emin olun yaptırmazsanı bebeğiniz iyileşmez geçmiş olsun
Ayseecrin Elisam16 yapticam zaten dün sabah 11 de vurulduk bugunde 10 da olsa olurmu acaba sabah şimdi olurmu
66arasim Ayseecrin Benim oglumundq idrainde vardı iğne iyi geldi toparladı 1.2 günde doktor dolvende vermisti vücudunda tane tane kızarık şeyler oldu suruptan mi iğneden mi oldu bilmiyorum ama ikisinde ilk defa kullandık
Eytufe @Ayseecrin merhabalar dr benim oğlumu da bu iğneyi yazdı kulak iltihabi olmuş 5 gün vurulmaz siz fayda gördünüz vücutta etki yaptımi iğneler bitince hastalığıda bitti mi