Meri_259i Merhaba hanımlar 5 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım aranızda yaşayan var mı acaba kadın doğuma gitmem lazım mı
Show_must_go_on Meri_259i 1 yıla kadar normal bir durum 1 yıldan sonra olmazsanız kadın doğum ile görüşmeniz gerekir
Ayshe54 Meri_259i 13 aylık oğlum ve hala olmadım. Doktora da gittim herşey normal emzirdiğini sürece olmaya bilirsin dedi
Meri_259i Nurumayy pekı şişliğin var mı benim karnım şişiyor aynı mesela şuan karnımı içime çekemıyorum şiş gibi
Minel-inannesi Meri_259i 8ay olmak üzere bendede gelen giden yok. Doktorumun soyledigine gore emzirme sureci boyunca hic adet gormeyen annelerimiz varmis telaş etmemeliymisiz
Noriye Meri_259i 8 ayken oldum sonra 10 aylik ken ikinciyi Oldum 13 aylik 3 oluyorum asiri duzensiz oluyor sut koruyor Prolaktin yuksek bnm
Meri_259i Ayshe54 valla benımde şişlik hala devam ediyor saçma sapan acaba hamıle mıyım diye tiriplere gidiyorum 🤭🤷♀️ nıye şiş diye geçer inşallah ya
Tuuba101010 Meri_259i iki cocugmdada 13. Ayda hasta oldum simdi ucuncu bebisimi aldim kucagima bakakim ne zaman olacagim ☺️