Sym95 Alparslan3413 biz dun yaptirdik 7 ay 20 gunlukken baya yakiyor asi aksama dogru biraz ates yapti aksam tekrar atesi cikti calpolle dustu 2. Gun rahattik ama dr lar hep yaptirmayi tavsiye ediyor sakin yaptirmamazlik yapmayin bence insan herseyden korkuyor artik hastaliklarla dolu bir ulke haline geldik ne yazik ki😔
Mimoza-kizim Alparslan3413 aşınin markasına gore değişiyor canım ben yaptırdım 7. Ayda basladik ben 5 doz yaptirdim bexsero ve menectra yaptırdım 7 9 13 ay bexsero 8 11. Aylarda menectra yaptırdım
Alparslan3413 Pek hastane işlerine gidemiyorum esim aşırı yoğun çalışıyor yakınımda aileden kimse yok çoğu şeyi kaçırıyorum menenjit aşısı kesin yaptirmak istiyorum ama bu hafta gideceğim özel bir hastaneye şuan tam 7 buçuk aylık umarım yaparlar
FatmaKk Alparslan3413 ben doktora sorduğumda ne zaman istersen yaptırabilrsij dedi 1 yaştan önce ise 5 doz 1 yaşında ise 2 doz vuruluyor tercihi size bırakıyor
Ipek222 Alparslan3413 her doktor farklı öneriyormuş mesela bizim eski doktorumuz 9.ay demişti doktorumuzu değiştirdik şimdi bu doktor 7.ay kontrolde yaptı 3 doz var dedi farklı tipleri var sanırım bence 15 gün sıkıntı olmaz ya yaptırırsınız siz de
Ezgiiokay Ay 2. Doz yapıldı anlık bildiriyorum 39 ateşle bu gece nobetteyim… 3. Doz yaptırcağımı düşünmüyorum çok ağır geçiriyor çok zor
mamitime Biz bexero ydu sanırım adı ondan yaptırdık son doz kaldı en son ne zaman yaptırılıyor bilen var mı
Irmakmelegim Alparslan3413 ilk menenjit 3.aylikken yaptırdım diğerleri 5. 7.10. 14. 16. En son menenjit aşısını oldu auan 22 aylık aylik
Ipek222 Ayse5100 bacaktan yapıldı sizi korkutmak gibi olmasın ama ilk kez bi aşı oğluma yan etki yaptı 1 gün sürdü ama yani aşının yapıldığı gece çok zor geçti ertesi gün hiçbişeyi yoktu ateşi çıkmadı ama uyumaya çalışıp bi türlü uyuyamadı ağladı gece boyu ağlayarak uyandı o gece çok zordu ama dediğim gibi ertesi güne bişeyi kalmadı
Beri_34 kıızım menenjit a grubu aşısını oldu. B grubunu yaptırmamışız. Şuan kızım 3.5 yaşında yaptırabilir miyim. Var mı bu yaşta yaptıran
1tostos22 Beri_34 b grubu dediginiz bexero sanirim 2 yas ustune 2 ay arayla iki doz seklinde yapiliyor.Yaptirabilirsiniz tabi ki.