Y-1A Bugünden itibaren 4.aya giriş yapıyoruz anneler bizi bu ay beler bekliyor bebekler neler öğreniyor sohbet edelim mi biraz
GmzEfln- Y-1A Bizimki 4.aya girmesiyle dönmeye başladı ama sadece tek taraflı dönebiliyor 😂 Ve destekli oturmaya başladık yavaş yavaş
EmineYilmaz Y-1A dönüyor arada oturtuyorum arada ağlama krizleri eşlik ediyor 2 elini ağzının içine sokmayı başarıyor
enchantress Y-1A benim kızım sağ tarafa dönmeye başladı yüksek sesli gülüyor artık ismini söyleyince ya da seslenen kişiye bakıyor hemen
YktBrkMrv GmzEfln- bebeğim yüz üstünden sol tarafa doğru kendini atıp sırt üstü ystmaya geçiyor ama sırt üstü yatıyorken dönmüyor henüz tam 4aylık
GmzEfln- Y-1A Kucağımda 2 3 dakika kadar oturtuyorum ben korkuyordum hatta ama doktorum yastıklarla koltukta destekli oturtabilirsin dedi daha denemedim 😂
Butterfly16 En zorlandığım ay ve hala öyle 4 Ay 19 günlüğüz 4. Ay atağı derlerdi doğruymuş . Çocuğumu tanıyamıorum 🙈
GmzEfln- Butterfly16 Uyku öncesi ağlama oluyor mu sizde de. Mızmızlığı falan bunlara alıştım istemediğini ağlayarak anlatıyor ama uyku öncesi resmen ağlama krizi geçiriyoruz
Sinemelis GmzEfln- bunu 3 4 gundur yaşıyorum uykuya dalmak istiyo agliyo mamasini icmiyor oda bende yıpraniyoruz 9 gun var 4 aya birde 4 olsak ne olacak
Butterfly16 GmzEfln- tabiki olmaz mı 🙈 sallayarak uyutuyorum zorla yarım saaate uyanıyor 🫣 çok yordu beni bu 4. Ay
GmzEfln- Y-1A Bizimde daha önce yoktu böyle bişey 3. Aydayken yatağına koyardım kendi kendine uyurdu. Şimdi kolda sallamadan uyumuyor. Gündüz uykuları bozuldu iyice
Adenkom Kızlar benim bebişte 3,5 aylık ara sıra gözü dalıyor elimi sallayınca düzeliyor hemen sizinkiler de böyle mi
bakkalemzigi GmzEfln- aynı bizde ki durumu anlatmışsınız kendi kendine yatan çocuk şimdi uykuya direniyor yatamıyor mecbur sallıyorum inşallah alışmazlar
GmzEfln- Kubra226 Benimki de tek taraflı dönüyo sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyo geri dönemiyor 😂 Doktora söylediğimde yüzüstünden dönmek daha zor o zaman alır biraz demişti. Zaman ver bebeğine destekle bol bol döndürmeye çalış öğrenir o da nasıl yapıcağını
Funda_yakut GmzEfln- Benimde oğlum 4 ay 2 günlük yüzüstünden sırtüstü dönüyor arada ama sırtüstü yatarken dönemiyor 😅
Adenkom GmzEfln- ya aslında bi post okudum dalma ile ilgili düşündğm bizimkide bi kaç dalmıştı elimi gösterince düzelmişti ama bugğn tğm gğn baktım dalmadı