Haylazbaby Meva23 hayat kurtaran bi aparat. Üç kademeliydi sanırım. Tuşa bastıkça hızlanıp yavaşlıyordu. Ben kullandım bundan . Çok memnundum . 3 sene önce 500 tl ye alınmıştı
Haylazbaby Meva23 hemen çocuk ağlayınca ya da hapşırınca bile devreye giriyor sallamaya . Yarım saate alıyordum ben sesi duydukça sallıyordu . Eğer ağlayan bi çocuğunuz ya da uykusu sıkıntılı bi çocuksa almanızı şiddetle tavsiye ederim
Oanne midekoruyucu kanka bunu bebeğe takıyorsun bi uyku tuşlarından birine basıyorsun bebek uyuyor 🤦🏻♀️
Meva23 Tombikdonerartikcokpahali bende cahilmişim valla hiç denk gelmemiş bugüne kadar bana bende görmedim hiç
midekoruyucu Tombikdonerartikcokpahali hahahahahaha kız ne biliyim ben hırdavat gibi bişey diyorum erkek mi acaba skjsjsjsjsjsjkjj
Meva23 Tombikdonerartikcokpahali inşallah sıfırları çok uçuk fiyat aklıma geldi belki biri kullanmıştır satacaktır sorayım dedim
Tombikdonerartikcokpahali Meva23 Mantıklı baya, gerçekten sürekli sallıyorsa bide alışkın ise çok iyi . ama bu Hamak besiklerde falan olmuyor besiginiz nasil bilmiuoum ama
Tombikdonerartikcokpahali Meva23 😂ben dalga geçiyorum onunla cahllikle alakası yok. Herşeyi bilmeyelim aman ya 😂
Meva23 Tombikdonerartikcokpahali biliyorum canım benlede geçebilirsin bunlar lazım şeyler keşke bilseymişim😂 benim kızı sallamayınca hiç uyumuyo bıraktığım an kalkıyo böyle bişey alayım bari dedim
Tombikdonerartikcokpahali Meva23 Ya 2. Elcilerde uçmuş. Gerçekten uyguna veren olursa helal olsun bazilari var 0 fiyat niyetine koyuyor inşallah bulursun valla sabaha kadar elle sallamak zor