Cagla10_aslan Sevgili anneler çok korku endişe içindeyim duyduğumdan beri ağlıyorum saçma ama yarın bebeğimin aşısı var sabah 10.30 da çok tedirginim canı yanacak diye ve sonrası tabiki… bebişimi tek büyütüyorum maalesef ki annem uzakta…🥺destek ve önerilerinizi bekliyorum
Sevvl Cagla10_aslan kuzum benımkıle egemende karma oldu ikiside 3 er tane ama onların iyiliği için ağladılar içim gitti ama sağlıkları için bende tek bakıyorum🥹
irmarose Cagla10_aslan ben de tek büyütüyorum ikinci ay aşısından sonra ateş olmadı bizde çok endişelenmeyin. Aşıdan sonra calpol verirsiniz,6 saatte bir verin vücudu rahatlasın ola ki yükseldi calpol verdiğinizden aşırı yükselmiyor üzerini inceltirsiniz ılık duş aldırabilirsiniz
Summerwine95 Cagla10_aslan hiç korkmayın biz de ateş olmadı.Sadece 4-5 saat sonra huzursuzluk oldu calpol içti uyudu.Bizim koldan olanı bir hafta sonra yaptılar onda da hafif bir ateş oldu yani ona ateşte dönmezse işte vücut ısısı normalden yuksekti.Rota aşısını ayın 8inde olucaz
Efeemoom Cagla10_aslan şimdi geldik eve aşısını yaptırdık 2.ay. Biraz insanın içi gidiyor ama iyilikleri için mecburuz
Cagla10_aslan Sevvl evet iyiliği için tabiki de ben ağlatmaya kıyamazken 3 tane birden duş aldırdım az önce yarın sbaah gidicez hasta olmasın diye sonrasında nasıl bakıcam ona tedirginim ateşi çıkarsa müdahale nasıl falan edicem
Betlsaracogl Merhaba biz de bugün olduk saat 9.30 da açıya gitmeden önce calpol verdim rota aşısını da yaptırdım emzirdim uyuyor şimdilik 8 saat arayla calpol vermeyi düşünüyorum huzursuz olursa
Betlsaracogl Aşı olurken ağladık eşimle birlikte ama hemen geri sustu ve uyudu çok şükür içiniz rahat olsun
Asillmom Bizimde 2 ay aşimiz cuma günü, bende tek bakıyorum sabah gitmeden duş aldırıp göturucem çünkü aşı sonrası 3 gün duş yokmuş, hem bebiş rahatlamış olur ,gelince daha rahat uykuya dalar diye düşünüyorum
MelisAselsglm Biz dün olduk 3 aşı vurdular 2 bacak 1 kol çok ağladı bende ağladım dayanamadım tabi ama yapıcak birşey yok uyudu sonra bide eve geldiğimizde durmadı aşıdan kaynaklı diye düşündüm ben şuan iyi bir sıkıntımız yok allah şükür sağlıkları önemli
Yesodiyorlar Cagla10_aslan problem olmuyor geçen hafta pazartesi 2. Ay aşısını yaptırdım dünde rotayı yaptırdım sordum bir problem olmaz aralarında 4 hafta olsun yeterli dediler bilginiz olsun 💐
Serifemete Canım bende yalnız bakıyorum eşimde isteydi o gün gittim çok beklediğim kadar aglamadi iki bacak 1 kol vuruyorlar gittiğinde aile.hekimine mor calpol yazdır ama aşıdan 5 saat sonra falan verdim ben ebe huzursuzluk veya ateş başlarsa o zaman ver dedi etkisini yarım saatte gösterecektir korkma sakın. Gece alarm kurup 1 saatte bir ateşine baktım üçüncü güne huysuzluk kalmamıştı şükür. Calpol geldiğinde 4 gibi verdim birde gece uyumadan 6 saatte 1 veriliyor sanırım ertesi sabah vermemiştim
Serifemete Bebeğim grip.suan 3 ay 5 günlük ilk ateşi pazartesi yaşadık soyup bezini falan çıkardım bölgelerine alnına bez koydum calpol verdim rahatladı hemen telaş yapma sakın sen sakin ol bebeğin iyi olsun. Birde internette ateş bantları var aşıya yetişir mi bilmem ama dolabınızda iki üç adet olsun
Cagla10_aslan Summerwine95 çok şükür artırıp geldim üçünü de aynı anda attılar katıla katıla ağladı ama kucağımda sustu uyudu eve gelene kadar şu anda uyuyo hemşirem bana parolun şurubunu önerdi onu içirdim 2 CC şırıngayla şu anlık sıkıntımız yok çok şükür ama ilerleyen saatleri bilemem