Cinarveannesi007 atlasinannesi2 yaa, ben şahsen bir daha bebeğim 4 kg ve üzeri olursa kesinlikle normal doğum istemiyorum 🥲
Mlllke Cinarveannesi007 Sezeryan ile dogum yaptım ve 2400 doğdu miniğim şuan 6 ya giricez en son 5 te Kontrolümüz vardı 7 kilo idik bakalım kaç olduuk🌸
atlasinannesi2 Cinarveannesi007 Eminim çok zordur yengem 3.200 olarak doğum yapmıştı 10 gün boyunca hep yan oturdu dikişler vs.
Defnesa Zorunlu sezeryan oldum 12 saat suni sancı ile bekledik acilmam 5 cm olmuştu agrimda başlamıştı bebeğim kakasını yapmış 3 dakikada sezeryana alındım 🤷 41+1 de 52 cm 3610 kilo doğdu :)
2Kralannesi Cinarveannesi007 evet ıkıncı oğlumda arka tarafa dogru vardı dıkısım cunku bıraz zor gecmıstı 18 saat sunı sancı cektım daha sonra doğumdada halım kalmadı ıcın tam ıkanamadım karnıma bastırdı ebeler toparlanmam uzun surmustu dikişlerden dolayı
Emine003 Cinarveannesi007 2 tane oğlum var ❤️ ilk oglum 4 kilo ikinci oğlum 3570 Gr doğdu 🌺 ikisi de normal 🥰
Cinarveannesi007 atlasinannesi2 benim de travmatik doğum oldu, hem çok yırtık hem kesi oldu 1 ayda iyileştim 🥲
Emine003 Cinarveannesi007 1. De kesi atılmış ama 2 taneydi dikişim 2. De kesi atılmadı hatta dikişsiz dogurcaktim ama doktorumun ıkınma dediği yerde ıkındım maalesef çünkü ıkınma isteği geldi tutamadım kendimi 🙈 onda da yırtılma olunca 2 tane de dikiş bunda oldu