cgdmmbsks Sebusebu bende aynı şekilde demekki hiç kimse bir mama alamayacak kadar fakir değil herkes zengin herkes hayatı 4 4 lük yaşıyor
Hkshkshsk Babybloom kusura bakmayın sandık olmasaydı yada başkası gelse yine zam olucak taraf tutmuyorum ciddiyim kim olursa olsun yine bize olur başa kim gelirse gelsin yine aynı durumu yaşarız
minikoglummmmm Ucansupurge aynen öyle oldu zaten depremzedeyim iş güç hepsi gitti sürekli nasıl yapacaz diye diye yıprandık artık
Birbebekk minikoglummmmm depremzedeye ev yapiyolar ama bir sene sonra ev parasını almaya devam ederler bu millete mustehak herşey
Ucansupurge minikoglummmmm Allah çok yardımcınız olsun. Şu saatten sonra başka yardım edecek birini göremiyorum çünkü. Dua etmekten başka birşey kalmadı herkes hayatlarından çok memnunmus demek ki diyorum
OptimusPrime minikoglummmmm Alabilenler ses çıkardı. Alamayanlar devam dedi. O yüzden devammm her şeye zam gelsin. Az bile :)
aybikreis Minkpndam Ama bebeğine mama alacak parası yok, markette mama çalınmasın diye alarm takılmasından aşağılık bir durum görmedim ☺
Minkpndam aybikreis biz ses çıkardık ama onlar sustular yakında her şeye alarm takılır umrumdw mı inan artık asla değil 😒