Teachermom8 Kızlar 40. Hafta doğum tarihi 29 Mart olan bebeğim 8. Hafta atağının hangi gününde, atağın bitmesine ne kadar kaldı hesaplayabilen bana söyleyebilir mi
n_mzlmm hunilimomy merhaba benimkinide hesaplar mısınız rica etsem. 39+3. Haftada doğdu. 7 nisanda doğdu? Ne zaman atak dönemi
Mervetnl hunilimomy bunu nasıl hesaplıyorsunuz? 😌 Mesela benim oğlum 37+1 de 03.03.23 te doğdu bizim ne zaman oluyor atak haftası 🤔
BetulDefnee hunilimomy 14 gün mü sürüyor 8. Hafta atağı ?? 12 haftada varmış bir de galiba o da mı aynı ?
Minisinannesi07 Deletedmom_65 34+2 de doğdu 18 Eylül 2022 de. Bizim için de hesap yapabilir misiniz rica etsem ? 💐🍀
Deletedmom_65 Mervetnl 3. Aya giriyorsunuz kızım üç aylikken meme reddi yapti huzursuzdu hep kucağımda uyudu inşallah sizin bebeginiz huzurlu olur
Mervetnl Deletedmom_65 hmm mama yiyor bebeğim 2-3 gündür daha çok kucak ve gezmek istemeye başladı sanırım yavaş yavaş geliyor değişimler diye düşündüm ben umarım güzel geçiririz çok teşekkürler 🥰
Deletedmom_65 Mervetnl evet bizde oleydik hep gezdik uyuturken yukarı assagi doğru sallarsaniz uyur anne karnında öyle sallandıkları için öyle huzur buluyolar
Gulcann_ Deletedmom_65 oğlum bugün gece uykusuna 2 saatte ağlayarak geçti en sonunda yoruldu uyudu diş hasta mi anlamadım derken kendimi bu postta buldum yardımcı olur musunuz? 21.10.2022 7ay 11 günlük