FatmaKrbkl Gizem_Kaba8 benim argitivt focus ve easy fish oili beraber verdiğim olmuştur ama benim oğlum biraz zayıf genelde ayrı günler veriyorum
Gizem_Kaba8 FatmaKrbkl ben de 22 aylık oğlum için ağır givit klasik aldım daha yeni başlayacağız bir faydasını gördün mü memnun musunuz argivit’ten
Gizem_Kaba8 Dolores ya çünkü ben de öyle duymuştum yani birini bir gün birini öbür gün kullanmak daha mantıklı. Siz nasıl kullandınız
FatmaKrbkl Gizem_Kaba8 oğlum iştahsız bi çocuk zayıf ve erken doğdu ben boy uzamasına yardımcı olması için almıştım, şuan iyi gidiyor
Dolores Gizem_Kaba8 biz 3 ay balık yağı kullandık bıraktık. 1 ay geçti mi emin değilim iştahsızlık olduğu için argivit kullanmaya başladık. Memnunuz gayet şu anda. Ama bunlar böyle sürekli değil belirli periyotlarda verilmeli diye biliyorum ben.
Lizbon Gizem_Kaba8 balık yağı genelde yaz aylarında önerilmez. Ama haftada 2 balık yağı diğer vitamini de her gün verebilirsiniz
Gizem_Kaba8 FatmaKrbkl ben de boy ve dikkat dağınıklığı için aldım ilk başta smart almıştım ama onun daha büyük çocuklar için uygun olduğunu söylediler ben onu geri verdim klasik olanını aldım
Lizbon Gizem_Kaba8 Hayır verilmez çok fazla vitamin yüklemek karaciğeri yorar demişti doktorum bize. Balık yağını genelde kışın tercih ederseniz daha iyi olur
FatmaKrbkl Gizem_Kaba8 dikkat için de kullanıldığını duymuştum ama boy için içeriğinde L-arginin içerdiği için argivit focus önerdiler