Sareberfin Sorup sormamak arasında cok kararsız kaldım ama emzirirken kullanan varmı 10aylık kızım var nekadar ek gıda alsada mutlaka emer sık emiyor emmedende uyumaz 8saat emdirme diyorlar falan nasıl olacak biberonda tutmuyor zaten ama kullanmam da gerekiyor bir şüphe var nasıl bir yol izlediniz neyapmak lazım akıl verin kızlar
Fatmanur1710 Sareberfin bende kullandım kızım 3 aylıktı bir kaç saat sonra emzirdim eczacı sorun olmaz dedi
[silindi] Sareberfin en hafifi ve emzirenler için ertes 72 var 8 saat emzirmemen gerekir digerleri çok ağırmış kadin dogum doktoru en az 3 gün emzirmesen daha iyi olur ama dedi. Eczacı 8 saat dedi. Bende 3 defa mama verdim bebeğim 3 aylık falandı ben 12 saat falan bekledim ne olur ne olmaz diye herhangi bir problem olmadı. He birde o ilacı içtikten sonra o 8 saat süre içinde sürekli sütünü sağıp dokmen gerekiyor atılması için doktor öyle söyledi.
zynpsk Sareberfin korumasız ilişki yaşadınız yoksa sadece şüphe mi ediyorsunuz mama filan verirseniz idare edemez mi acaba 8 saat
Sareberfin [silindi] valla güvenipde alamadım ya şansa bıraktım işimi cunku kızım emzirmeden durmayacaktı
MelisAselsglm Bebeğim 1,5 aylık ben kullandım zaten içindeki kağıtta yazıyor emziren annelerin kullanabilceğini hiç bir sıkıtıda olmuyor merak etme devamlı kulanırsan orasını bilemem ezacıyada sorduk bana sıkıntı olmaz dedi
Sareberfin MelisAselsglm keske bunu gündüz görseydim alırdım valla okadar olumsuz yazıdan sonra almadım ama eşimde birşey olmaz olmadı birşey diyor ama bilmiyorum
BetulDefnee Sareberfin gece yatmadan alabilirsiniz uykusunda da biberonla mama verin uyanmadan. Geç kalmış sayılmazsınız 72 saat süre oluyor almak için galiba. Nöbetçi eczaneye gidip alabilirsiniz
Sareberfin BetulDefnee biberon tutmuyor mama kullanmıyoruz hiç ve eşim boşa kullanma ilacı birşey olmadı diyor oyuzden ikna edipde götürüp alamıyorum