Mlkkrm Kızlar yaz geldı bebegımde vucudu aşırı hasas yani almadıgım krem kalmadı bepantol sudo krem mustella normal pudra asla gecmıyo neyse ne onerırsınız artık bu pişikten kurtulmak istiyorum?
Elis_efran15 Mlkkrm canım arko tüp krem kullan pişik yapmıyor ve geçiriyor ama tüp krem oluxak arkonun
Nurgul_54 Ben Weleda pişik önleyici krem ve sleepy bez kullanıyorum pişik olmadı tabi geceleri Prima kullanıyorum.
Ay-Bek Mlkkrm Prima premium care kullanıyorum doğduğundan beri şu an 37 aylık hala bırakamadık bezi. Diğer bezlere göre pahalı ama kalitesi çok iyi. Pişik kremi de bepantol. İshal olup pişik olduğu zamanlar geceden sürerdim sabaha geçerdi acı kalmazdı
Ay-Bek Mlkkrm poposunu yıkadıktan sonra biraz Açık bırak hava alsın canım. Sonra bol krem sürüp bezi tak. Arko kremi de çok kişi öneriyor. Geceleri de yıkayıp bolca krem sürüp uyut
Mom-baby Ay-Bek arko çok iii ama kremi ince bir tabaka şeklinde sürmek gerekiyor fazlası da iii değil o bile vücudu hassasmiş pisige yada iyileşmemeye sebebiyet verebilir
Mom-baby Mlkkrm bnm yavrum da kanlı pişik olmuştu çok kötüydü hamazinc krem kullandım ilk kullanista etkisini gördüm tüm çevreme öneriyorum mük👌🏽
Ebru__ Mustela hemen pişiği geçiriyor bez olarak da canbebe kullanıyorum reklamı olmadığı için tanınmayan bir bez ama çok iyi bence. Uzunca süre değişmediğiniz sürece pişik olmuyor
masal57 Mlkkrm sarı kantoron yağı ve çörek otu kremi ne kullandıysam geçmedi yara oldu bildiğiniz 2gün sonra bu şekilde geçti🙏
Sugur Her bez değişiminde mutlaka poposunu yoka bebişin. Prima premium care bez, aquaphor baby krem. Benim kızıma tek bu krem iyi geldi.
NariNariKiminYari Mlkkrm prima bez prima ıslak mendil ve sudocrem hiç pişik olduğunu hatırlamıyorum bile