NariNariKiminYari Beraninannesii eşimin arkadaşının yatında 2 gün kalacağız göcekte ordan bodrum titanic otele geçiceğiz bir sıkıntı olmazsa
Laden Beraninannesii avşaya gideceğiz nasipse. Bir kez gittik tadı damağımızda kaldı. Bu sefer kızımızda katılacak bize🥰
Beraninannesii Senazz11 Ben balayı hakkımı kullanicam bu yıl gidememistik . Yoksa benim eşimde götürmez 😅
Benisahtesevme2 thecamellia çocukla iy cesaret bayılıyorum böyle yüreklere hem ozenıyorum hem kamp çadır böcek hayvan çok korkutur beni 😂
Umaykizim19 thecamellia Sakın Mustafa’nın kayfesi adlı kahvaltıcıya gitmeyin 🥹 inanılmaz pahalı … ve aç kalkarsınız
Noodram thecamellia ohh bu sene bizde otel planından ayrıldık kamp yapıcaz eşim kızım ben daha heycanlıyım🫣
thecamellia Benisahtesevme2 biz seviyoruz çocuktan öncede yapmıştık bi günlük kamp şimdi kızımızla inşallah yazlık bir bölgede yaşadığımız için sürekli gideriz böyle yerlere
Yasemin-kckdgn Büyük ihtimalle 17 temmuzda kıbrız cratos premium otele gideceğiz 6 aylık bebeğimle 8 aylık olacak o zaman🤗
Beraninannesii Yasemin-kckdgn Bebekler zorlamaz inşallah bizi benim bebegimde tam yaşında olacak temmuzun ilk haftası kurban bayramından sonra düşünüyoruz 😇